Összes saját részvényét átadja a CP Holdingsnak a Danubius Hotels 

A Danubius Hotels Nyrt. a tulajdonában lévő 374.523 darab saját részvényét 8000 forintos részvényenkénti áron, a Concorde Értékpapír Zrt. közreműködésével átadja a CP Holdings Ltd.-nek a vételi jog gyakorlására nyitva álló időszakban - jelentette be a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.

1,186 milliárd forint a Danubius adózott nyeresége a második negyedévben 

A Danubius Hotels Nyrt. a második negyedévben 1,186 milliárd forint adózott nyereséget ért el, ami 35 százalékkal marad alatta a tavalyi második negyedévinek, ugyanakkor az első fél évben 206 millió forint volt a nyeresége a tavalyi első fél évi 738 millió forint veszteség után. A CP Holdings Ltd. kivásárlási ajánlata sikeres volt, a Danubiust kivezetik a tőzsdéről.

Indulhat a Danubius részvényeinek felvásárlása 

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jóváhagyta a Danubius Hotels Nyrt. összes törzsrészvényére tett önkéntes nyilvános vételi ajánlatot - jelentette be a Danubius főtulajdonosa, a CP Holdings Ltd. csütörtökön.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!