Készüljön, hamarosan kezdődik a szarvasbőgés!

Készüljön, hamarosan kezdődik a szarvasbőgés! 

A nyár végén és kora ősszel számos érdekes programot kínál a vendégeknek az Egererdő, lesz Erdészeti Nyílt Nap és Szarvasbőgés-túra is. 
A mesélő erdő és a Gyöngyi-gőzös varázsa

A mesélő erdő és a Gyöngyi-gőzös varázsa 

Csaknem másfél ezer érdeklődő: turisták, családtagok, iskolás csoportok és óvodások kísérték végig az elmúlt hét végén Mátrafüreden a Kisvasutak Napjának eseményeit.

Az Egererdő Zrt. is hozzájárul az Országos Kéktúra népszerűsítéséhez 

A Magyar Természetjáró Szövetség és az Egererdő Zrt. szintén szeretne hozzájárulni az észak-magyarországi régió turisztikai fejlesztéséhez egy projekt keretében.
Három erdei vasút együtt, a turizmusért

Három erdei vasút együtt, a turizmusért 

A költségek csökkentésével, a bevételek növelésével, közös megjelenéssel és fejlesztésekkel igyekeznek még több turistát kiszolgálni a jövőben az Egererdő Zrt. kezelésében levő felsőtárkányi, szilvásváradi és mátrai erdei vasutakon.

Igazi turista paradicsommá fejlesztik a Szalajka-völgyet 

A turisták körében Budapest után hazánk egyik leglátogatottabb része a szilvásváradi Szalajka-völgy, ahol évente 5-600 ezer látogató fordul meg. A nagy érdeklődésre tekintettel döntött úgy a völgyet kezelő Egererdő Zrt. vezetése, hogy pályázattal, külső források bevonásával fejleszti tovább a Szalajka-völgyet
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!