Az egészségtudatos életmód lassan trenddé válik

Az egészségtudatos életmód lassan trenddé válik 

A GfK legfrissebb étkezési szokásokat kutató tanulmánya az egészségtudatosságnak a táplálkozási szokásokra vonatkozó vetületét vizsgálja. Az 1989 óta rendszeresen megjelenő elemzésből kitűnik a fogyasztói attitűdök változása, miszerint a korábban trendinek mondott egészségtudatosság valódi trenddé kezd válni. Ez a hatás a hazai éttermeket sem kerüli el, érdemes tehát az étkezési szokásokat figyelemmel követni.
Nálunk is kijön a sztárséf magazinja

Nálunk is kijön a sztárséf magazinja 

Évi tíz számmal, több mint száz oldalon mutatkozik be áprilisban a Jamie Magazin magyar kiadása – számol be a Táfelspicc. A közismert tévés szakács lapja március 25-én jelenik meg, 895 forintért.

Sportolásra motivál a World Walking Day 

Túrákkal, egészséges életmódot népszerűsítő programokkal, sportversenyekkel és számos más rendezvénnyel várják az érdeklődőket a World Walking Day elnevezésű nemzetközi programsorozaton, amelyhez Magyarország október 12-én és 13-án csatlakozik.

Zacskós kemény tojást reggelire? 

Zacskós kemény tojás és instant lágy tojás: elmebeteg innovációk, vagy a jövő reggelijei?

Jönnek a nyomtatható élelmiszerek 

Ez már tényleg olyan, mintha egy tudományos-fantasztikus regénybe csöppentünk volna, pedig igen komolyan dolgoznak az élelmiszer-nyomtatáson.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!