Hogyan hatnak a 2018-as adóváltozások az utazási irodákra? 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) "A 2018-as adóváltozások hatása az utazási irodákra" címmel tart adóelőadást február 8-án - tájékoztatott szerdán a szövetség.

„Prágát le kell győzni, Bécset meg kell ostromolni” 

Nagy érdeklődés kísérte dr. Bienerth Gusztáv turizmusért felelős kormánybiztos előadását a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége budapesti közgyűlésén, ahol elsőként ismertethette szélesebb szakmai plénum előtt a kormányzat turizmussal kapcsolatos elképzeléseit.

Hetven utazási iroda a MUISZ adóelőadásán 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége december 11-én rendezte meg szokásos adóelőadását, melynek célja, hogy a Szövetség tagjai részletes információhoz juthassanak a következő év adóváltozásaival kapcsolatban.

Utazási irodák sikeres kommunikációja: MUISZ-előadás szeptemberben is 

Nagy az érdeklődés a MUISZ által szervezett "Az utazási irodák sikeres kommunikációja" témájában szervezett előadásra.

Az utazási irodák sikeres kommunikációjáról szervez előadást a MUISZ 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége előadást szervez a TONIC Reklámügynökség közreműködésével, melynek témája az utazási irodák sikeres kommunikációja. Nem csak tagoknak.

Nagy siker volt a MUISZ adóügyi és jogi előadása 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége március 30-án megtartotta a minden évben megrendezésre kerülő adó-, és ez alkalommal jogi témákban tartott előadását, melyen közel 70 fő vett részt.

Koprodukciókban gondolkodik a MÜPA és a pécsi Kodály Központ 

Különleges együttműködés aláírására került sor május 16-án, Budapesten az ország két vezető művészeti központja, a Művészetek Palotája és a pécsi Kodály Központ között. Az eddig fennálló kapcsolatot a Művészetek Palotájában írásban erősítette meg Káel Csaba vezérigazgató és Márta István ügyvezető, ezzel kinyilvánítva, hogy ezen túl közös koprodukciók létrehozásával kívánják felhívni a figyelmet a hazai és nemzetközi zenei élet kiemelkedő előadóművészeire.
Izgalmas előadások az Expedíciós Szakosztálytól

Izgalmas előadások az Expedíciós Szakosztálytól 

A Magyar Földrajzi Társaság Expedíciós Szakosztálya a közeljövőben két nyílt előadást is ajánl a távoli tájak iránt érdeklődőknek.

Egzotikus Utazások II. - Utazás a világűrbe 

Páratlan szerdák a szászhalombattai "Matrica" Múzeumban. A hónap harmadik szerdáján ismeretterjesztő előadássorozaton vehetnek részt az érdeklődők, akik egzotikus utakra kalandozhatnak Perutól egészen az űrutazásig.

Világhírű tudós tartott életmód tréninget 

Dr. Robert O. Young mikro biológus, kémikus, a táplálkozástudományok doktora tartott életmód tréninget a sárvári Spirit Hotelben.

Az idei utolsó előadás az Idegenvezetők Klubjában 

Az SZVT Idegenvezetők Klubjának az idei évben utolsó előadása december 13-án, kedden 14 órakor lesz, a XII. ker. Orbánhegyi út 14. szám alatti székházban.

Az utolsó Turizmus plusz+ előadás a BKF-en 

Hagyományteremtő előadássorozatot indított a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Turizmus plusz+ címmel, annak érdekében, hogy a hallgatóknak minél nagyobb rálátásuk legyen a turizmusra és az abban rejlő lehetőségekre.

Kis-Moszkvában az élet… 

November 26-án 15 órakor előadás lesz a tótvázsonyi (másoknak nagyvázsonyi) „Kis-Moszkva” néven emlegetett egykori szovjet, atomtöltetek tárolására alkalmas bázisról, ahol a katonák moszkvai időszámítás szerint éltek, rubellel fizettek, egy külön, erre a célra épített kisvárosban.

Egész napos színházi előadás Kolozsváron 

Maratoni Sorsjáték címmel tizenkét órás előadásra készül a kolozsvári Váróterem Projekt társulat a Kolozsvári Magyar Napok keretében - írta keddi számában a Krónika.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!