Négycsillagos szálloda épülhet a Hungária körúton

Négycsillagos szálloda épülhet a Hungária körúton 

A Hungaria Hotel a Thököly úti kereszteződésben álló bíróság közelében épülhet meg, már a módosított tervek is megkapták az engedélyt.
Matild után Klotild is a luxusvendégek szolgálatában

Matild után Klotild is a luxusvendégek szolgálatában 

Új luxusszálloda nyílik a budapesti belvárosban, a Klotild-palotában, a Marriott-csoport üzemeltetésével, amely a szemközti Matild-palotában már működtet egy ötcsillagos házat - írja az Index.

Szálláshely épül a Gyermekvasút hűvösvölgyi táborában 

Bokrétaünnepet tartottak csütörtökön a Gyermekvasút hűvösvölgyi táborában épülő új szálláshelyen.

Megkezdődött a Neszmély-Dunaradvány közötti komp építése 

A fejlesztéssel 40 kilométeres útvonal takarítható meg Szlovákia felé.

Sítanpályák építését támogatja a kormány 

Négy sítanpálya építéséhez összesen 68 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatást nyújt az Aktív Magyarország Program keretében az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda (AMFKI).
Gyógyhotel épül Tiszavasváriban

Gyógyhotel épül Tiszavasváriban 

50 szobás gyógyszálloda épülhet Tiszavasváriban 2,5 milliárd forintos kormányzati támogatással – jelentették be a fürdővárosban rendezett sajtótájékoztatón.

Látogatóközpont épül a Kelet-Mecsekben 

A Mecsek legmagasabb csúcsán, a Zengőn idén átadott kilátó után egy látogatóközpont építésével tovább folytatódik a Kelet-Mecsek Hosszúheténytől Mecseknádasdig terjedő vidékének turisztikai fejlesztése - közölte a Baranya megyei önkormányzat az MTI-vel.
Új kongresszusi központ épül Pozsonyban

Új kongresszusi központ épül Pozsonyban 

Évek óta húzódik a pozsonyi Istropolis épületének sorsa, a jelenlegi állás szerint a tulajdonos fejlesztő teljesen elbontaná az egykori Szakszervezetek Házát, ismertebb nevén az Istropolist. A helyén multifunkcionális kulturális és rendezvényközpont épül, amit egy teljesen új negyed fog körbeölelni - írja az epiteszforum.hu.

Termálvizes wellness hotelt építenek Zalakaros mellett 

A Zalakarossal szomszédos Garabonc községben lévő ingatlan, illetve az ott található termálvízbázis kitermelési joga került egy tőzsdén jegyzett társaság érdekeltségébe.
Ötcsillagos szálloda épülhet a tatai Öreg-tó környékén

Ötcsillagos szálloda épülhet a tatai Öreg-tó környékén 

Az elmúlt hetekben több olyan turisztikai fejlesztés tervét is beharangozta a tatai polgármester, mely az Öreg-tó partján valósulna meg. A fakivágásokkal is járó szálloda- és strandépítésnek azonban ellenzői is vannak, akik szeretnék megőrizni a tó és környezete eddigi arculatát.

Új hotel épülhet a Hungária körúton 

Két éven belül új szálloda gyarapíthatja a budapesti kínálatot. A beruházó egy cseh vállalat, az Europa Investment Property (EIP) nevű nemzetközi cég.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!