Kivonul Magyarországról a Chéque Déjeuner 

Hétfőn úgy döntöttek a francia tulajdonosok, hogy megszüntetik a társaság magyarországi tevékenységét. A Chéque Déjeuner utalványait május 31-ig lehet beváltani.

A beváltóhelyek és a felhasználók számára nincs kockázat 

2012. január 1-jétől a kedvezményes adózású étkezési utalványok forgalmazás állami monopóliummá válik: a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány fogja kibocsátani az Erzsébet-utalványt.

Elsőként a Magyar Posta dolgozói kaptak Palettát 

Az idén várhatóan 2 milliárd forint értékben bocsát ki és forgalmaz Paletta étkezési utalványt a Posta Paletta Zrt - közölte a társaság hétfőn.
A KKV-k kivárnak a SZÉP-kártyával

A KKV-k kivárnak a SZÉP-kártyával 

A tervezett cafeteria jutattásokról készített felmérést a kis- és középvállalkozók (kkv) körében a K&H. A kutatásból kiderül, továbbra is komoly szerepet kapnak a vállalkozások életében a béren kívüli juttatások. A hazai kkv-k többsége a következő egy évben is beépíti azokat a juttatási rendszerébe. A cégvezetők elmondása alapján egyértelműen az étkezési hozzájárulás és a közlekedési költségtérítés a leggyakrabban alkalmazott béren kívüli juttatás, míg a Széchenyi Pihenő Kártyával kapcsolatban egyelőre kivárnak a cégek.

Étkezési utalvány: ha nem lenne, hiányozna 

A nettó bércsökkenés kompenzációjának lehetősége felértékeli az utalványok szerepét: a laposodó pénztárca problémájára mindenki számára kedvező megoldást nyújtanak az étkezési utalványok. A KutatóCentrum azt vizsgálta, mire és hogyan szeretik elkölteni az étkezési utalványokat, és mit gondolnak a fogyasztók a kis papír csekkek használatáról - tájékoztatta a Turizmus Online-t a KutatóCentrum.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!