„El kell kerülni a negatív árspirált a rendezvényiparban” 

A Hungexpo vezetője szerint 2023-ban lehet újra olyan jó éve a helyszínekben, mint 2018-19-ben volt, addig mindenki a jövőbe fektet. A múzeumok is látják a helyüket az újranyitás utáni céges rendezvényekben.
"A rendezvénygasztronómia régi formájában nem fog tudni újraindulni"

"A rendezvénygasztronómia régi formájában nem fog tudni újraindulni" 

Semsei Rudolf, a MaReSz Catering tagozatnák vezetője és Hamvas Zoltán a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elemezte a jelent, latolgatta a jövőt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!