Sorra zárnak be a szállodák a Fekete-tenger partján

Sorra zárnak be a szállodák a Fekete-tenger partján 

A Fekete-tenger partján kénytelen fokozatosan bezárni szállodáit az Albena a megcsappant turisták száma miatt – derül ki a novinite.com cikkéből.
Erősen algásodik a román tengerpart

Erősen algásodik a román tengerpart 

Öt éve nem tapasztalt algásodás okoz gondokat a Fekete-tenger romániai strandjain, állítja a Dobrudzsa-Tengerpart Vízügyi Hivatal (ABADAL), amely alig győzi a takarítást. Javában zajlik a nyári szezon, de idén már 20 ezer tonnát szedtek össze csak a  szabadstrandokról, a koncesszióba kiadott 326 strandrész takarítása a bérlő feladata.

Idén Bulgária a menő 

Történelmi látnivalók, finom homokos tengerpart, hajókirándulás és folklórprogram színesítette a Robinson Tours által szervezett bulgáriai tanulmányutat, amelynek során bejártuk az ország számos jelentős látnivalóját és főbb tengerparti üdülőhelyeit Szófiától Szozopolig.

Épül a világ legnagyobb repülőtere 

Tizenötezer ember dolgozik jelenleg Isztambul új repülőterének építésén, amelynek első fázisát 2018-ban vehetik igénybe az utazók. A légikikötő a török metropolis európai felén épül, a Fekete-tenger partján.

Amforákkal teli, hatalmas bizánci hajóra bukkantak orosz búvárok 

Hatalmas, feltételezhetően bizánci hajóra bukkantak a Fekete-tengerben egy mélységi kutatással foglalkozó orosz búvárklub tagjai.
Szélesítik a román tengerpartot

Szélesítik a román tengerpartot 

Szebbek és szélesebbek lesznek a tengerparti strandok Romániában. 
Veszélyben a román tengerpart

Veszélyben a román tengerpart 

Erózió veszélyezteti a legnépszerűbb Fekete-tengeri román üdülőhely strandját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!