Itt a vége az oroszok utazgatásának?

Itt a vége az oroszok utazgatásának? 

Az Európai Bizottság a schengeni vízumok könnyített kiadását lehetővé tevő EU-orosz megállapodás teljes felfüggesztését javasolja, valamint azt, hogy ne ismerjék el az orosz hadsereg által megszállt ukrajnai területeken kiállított orosz útleveleket - jelentette be Ylva Johansson uniós belügyi biztos kedden Brüsszelben.
Ha Luxorban jár, hőlégballonozást most ne tervezzen!

Ha Luxorban jár, hőlégballonozást most ne tervezzen! 

Felfüggesztették a hőlégballonozást Luxor fölött az egyiptomi hatóságok, miután két turista, aki a levegőből akarta megtekinteni az ősi várost, könnyebben megsérült egy hőlégballon-balesetben hétfőn.
Kitette a Skyteam az Aeroflot szűrét

Kitette a Skyteam az Aeroflot szűrét 

A Skyteam rövid közlése szerint a légiszövetség és az orosz nemzeti légitársaság megállapodott utóbbi tagságának ideiglenes felfüggesztéséről - írja az AIRportal.hu.
Tíz légitársaság azonnali hatállyal felfüggesztette ukrajnai járatait

Tíz légitársaság azonnali hatállyal felfüggesztette ukrajnai járatait 

Ukrajna infrastrukturális minisztere leszögezte, hogy az ország légtere továbbra is nyitva marad, annak ellenére, hogy tíz légitársaság fefüggesztette vagy módosította menetrend szerinti járatait a növekvő feszültség miatt.
London hat afrikai országból felfüggeszti a beutazást

London hat afrikai országból felfüggeszti a beutazást 

Hat afrikai országból felfüggeszti péntektől a repülőjáratokat a brit kormány a koronavírus egy új variánsának vizsgálati idejére.
El Al: volt, de most nincs

El Al: volt, de most nincs 

Határozatlan időre felfüggesztette működését az izraeli légitársaság, adja hírül az AIRPortal. 

Felfüggeszti nemzetközi járatait az Aegean 

Tekintettel a COVID-19 világjárvány okozta rendkívüli körülményeke, a Görögország és az EU államok által bevezetett utazási korlátozásokra, és különös tekintettel a utasok és a munkatársak egészségének biztosítására, a légitársaság 2020. március 26-tól április 30-ig ideiglenesen felfüggeszti nemzetközi járatait.
Megszünteti két járatát a Wizz Air

Megszünteti két járatát a Wizz Air 

Karlsruhe és Lamezia Terme már csak december közepéig, illetve január elejéig érhető el a fapados légitársaságnál. 

Zöldségtisztítók működését kellett felfüggeszteni 

Azonnali hatállyal felfüggesztette két, Budapesten működő zöldségtisztító üzem működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH).

Újabb cukrászüzemet leplezett le a NÉBIH 

Folytatta a cukrászüzemek célellenőrzését a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága (KÜI). Ezúttal egy Pest megyei üzemnek függesztették fel azonnali hatállyal a működését az ott tapasztalt súlyos higiéniai problémák miatt. Az eljárás még tart, az egység tulajdonosa több százezer forintos bírságra számíthat - olvasható a NÉBIH oldalán.

Solvex-Tourne: ez az orosz cég is felfüggeszti tevékenységét 

Az egyik szentpétervári turisztikai vállalat, a Solvex-Tourne hétfőn felfüggesztette a tevékenységét - erről az orosz uniós idegenforgami ágazat számolt be.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!