Négycsillagos szálloda nyílik húsvétkor a Mátrában

Négycsillagos szálloda nyílik húsvétkor a Mátrában 

Az elmúlt másfél évtized legjobb turisztikai évét zárta 2015-ben a Felső-Mátrához tartozó hat település - mondta a Turizmus Online-nak Stuller András, Mátraszentimre polgármestere. A vendégéjszakák száma meghaladta a százezret, a beszedett idegenforgalmi adó pedig az eddigi legtöbb, 35 millió forint volt.
Galyatetőn őrzik Kodály Zoltán emlékét

Galyatetőn őrzik Kodály Zoltán emlékét 

Talán kevesen tudják, hogy a zenei óriás Kodály Zoltán különösen a Felső-Mátrában talált kikapcsolódást, amelyet a főváros után a második otthonának tekintett.  A galyatetői Nagyszálló – a mai négy csillagos Hunguest Grand Hotel Galya – éveken át a pihenőhelye volt a mesternek. Az emlékét ma is őrzik az országos hírű üdülőhelyen.
Hetvenöt éve a csúcson

Hetvenöt éve a csúcson 

Idén 75 éve, hogy megnyitotta kapuit a vendégek előtt hazánk legmagasabban – 957 méteren – fekvő hegyvidéki szállodája, a Hunguest Grand Hotel Galya a Felső-Mátrában. A négycsillagos hotelben pénteken, a jubileumi megemlékezés zárásaként  partnertalálkozót tartottak. 

Megszűnhetnek az áramkimaradások a Felső-Mátrában 

A szükséges fejlesztésekkel két-három éven belül megszűnhetnek a rendszeres áramkimaradások a Felső-Mátrában, addig is az illetékesek több intézkedéssel javítják az elektromos vezetékek és a szolgáltatás biztonságát - tájékoztatta a térség legnagyobb fogyasztója, a mátraszentistváni Sípark médiareferense szerdán az MTI-t, az egyeztetést követően.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!