Éhen sosem maradhat a vendég (csak hal ne legyen)

Éhen sosem maradhat a vendég (csak hal ne legyen) 

A Business  Klub sorozatunkban a szakma érdekes vagy valamiért különleges pozíciót betöltő egyéniségeit kérdezzük azonos témákról. Ez alkalommal a szekszárdi Ízlelő Étterem – ez Magyarország egyetlen olyan vendéglátóegysége, ahol fogyatékosok dolgoznak mind a vendégtérben, mind a konyhán – napokban kinevezett új főszakácsának, Nánay Istvánnak és a Danubius Hotels Group két nyugat-magyarországi, sikeres szállodájának konyháját vezető, harminc éve ugyanott dolgozó séfjének, Zsoldos Antalnak tesszük fel ugyanazokat a kérdéseket.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!