Ősztől nemzeti tanúsító védjegyet kapnak a fürdők is 

Különlegesen zsúfoltak lesznek a fürdők augusztus elsején, amikor állítólag a legtöbb csillagot látjuk az égen. Nézhetjük is, néhány fürdőben akár hajnali négy óráig, kellemes és különleges körülmények között tehetjük, mert pénteken 5. alkalommal startol a strandok éjszakája. Az országban több mint ötven fürdő jelentkezett be erre a lehetőségre. Persze nem mindegyik tart nyitva hajlani négyig, van, amelyik csak éjfélig, érdemes ezért böngészni a honlapjukat.

Most már a fürdőinket is nemzeti tanúsító védjegy minősíti 

A fürdők minősítésével bővül a nemzeti tanúsító védjegyrendszer. A Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Fürdőszövetség 1-5 csillaggal minősíti ezután azokat az élményfürdőket, gyógy-, wellness/orvosi wellness fürdőket, strandfürdőket és uszodákat, akik csatlakoznak a minősítési rendszerhez. A védjegy a fürdőlétesítmények esetében is a magas színvonalat képviselő szolgáltatókra irányítja a figyelmet, akik a magyar turizmus versenyképességének erősítése szempontjából kiemelt szerepet töltenek be. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!