Sikeres világrekord a világ legszebb vasútvonalán

Sikeres világrekord a világ legszebb vasútvonalán 

A Rhätische Bahn (RhB) vasúttársaság Guinness-rekordot döntött az UNESCO világörökségnek számító alpesi szakaszon - írja a GD Consulting.
Jégkrém evés Guinness-rekord Magyarországon?

Jégkrém evés Guinness-rekord Magyarországon? 

Több mint huszonnégyezer gyerek nyalja majd egyszerre a jégkrémet.
Guinness-rekordra hajt a Viking egyik luxushajója

Guinness-rekordra hajt a Viking egyik luxushajója 

Augusztus 31-én kihajózott Londonból a Viking Sun, ami 930 vendéget visz egy 245 napig tartó luxusutazásra a fedélzetén. A cég egészen a Guinness Rekordok Könyvéig szeretne elhajózni, a leghosszabb luxushajóút kategóriájában, írja a CNN.
Guinness-rekord lett a Puszta Tizenhetes Fogat

Guinness-rekord lett a Puszta Tizenhetes Fogat 

Megszületett a magyar „Puszta Tizenhetes Fogat”, amely rögtön bekerült a Guinness-rekordok közé is.

Így még senki nem ünnepelt új repülőgépet 

Az Ethiopian Airlines a legtöbb emberi alak által formált repülőgép Guinness-rekordjának megdöntésével ünnepelte vadonatúj, A350 XWB típusú repülőgépének érkezését.
Nem fogja kitalálni, miben döntött világrekordot egy horvát falu

Nem fogja kitalálni, miben döntött világrekordot egy horvát falu 

Guinness-rekordot állítottak fel a horvátországi Karlovác megye alig ötszáz lakosú Jaškovo településén – nem mással, mint a világ leghosszabb rétesével.

Turisták is gyúrhatják a világ legnagyobb hógolyóját 

A tervek szerint a világ legnagyobb hógolyóját készítik el az ausztriai Salzburg tartományban rendezett minus20degree elnevezésű művészeti biennálén, az ötletgazda berlini művész csütörtökön vág bele a kísérletbe.
A Turkish Airlines-é a világ legnagyobb homokvára

A Turkish Airlines-é a világ legnagyobb homokvára 

Guinness-rekordot döntött a Turkish Airlines: a légicég minden eddiginél magasabb homokvárat építtetett Miamiban, hogy így ünnepelje járatindulását a floridai városba.

Guinness rekord lett az első easyJet koncert 

Az easyJet London-Genf járatán, 10 000 méteren énekelt karácsonyi dalokat egy brit kórus, ezzel felállították a legmagasabban adott kóruskoncert rekordját. Az ACM Gospel Choir már dolgozott Robbie Williamsszel és Ollie Mursszal is, most a légitársaság gépén teremtett igazi ünnepi hangulatot.
Lego-világrekord készül Budapesten

Lego-világrekord készül Budapesten 

A világ legmagasabb Lego-tornya épülhet fel májusban Budapesten. A Guinness rekord magasságú tornyot a Szent István Bazilikánál akarják felépíteni.

Luxushotel és öt világrekord született az üdülő megnyitásával 

Több mint két hónappal a sikeres próbaüzembe helyezés után immár hivatalosan is várja vendégeit a Zhuhai Chime Long International Ocean Resort, ami a világ legnagyobb tengeri látványt nyújtó üdülője.

Lángos-rekordkísérletre készül Zánka 

A remélhetőleg 210 centiméternél is nagyobb átmérőjű tésztaféleség végső haszonélvezői várhatóan a zánkai gyermektábor lakói lesznek.

Körbekerékpározta a Földet 152 nap alatt egy brit nő 

Visszaérkezett a hét végén Nápolyba Juliana Buhring, aki kerékpárjával 152 nap alatt pedálozta körbe a Földet. Ő az első nő, aki biciklin tett meg mintegy 29 ezer kilométernyi utat.

Nemzetközi óriáskerék-rekord 

Nemzetközi óriáskerék-rekord dőlt meg Svédországban: 72 nemzet szülötte ült egyszerre egyazon keréken.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!