Egyiptomban egy rendőr lelőtt két izraeli turistát és idegenvezetőjüket

Egyiptomban egy rendőr lelőtt két izraeli turistát és idegenvezetőjüket 

A rendőr azt mondta, hogy elvesztette az önuralmát és véletlenszerűen tüzelt a turistacsoportra, miután azok provokálták.
Meggyilkoltak egy izraeli turistát Magyarországon

Meggyilkoltak egy izraeli turistát Magyarországon 

Április 30-án holtan találták Tiszakécskén azt az izraeli turistát, akit egy hete eltűntként tartottak nyilván.
Gyilkosság egy budapesti hostelben?

Gyilkosság egy budapesti hostelben? 

Holtan találtak egy embert a fővárosban hétfőn, súlyos testi sértés miatt nyomoznak. Egyes információk szerint a rendőrség egy hostelben helyszínelt.

Erdélyi magyar óvónőt gyilkoltak meg Abu Dzabiban 

Abu Dzabiban őrizetbe vették a minapi gyilkosság elkövetőjét, aki nikábban, teljes testét és arcát eltakaró öltözetben szúrt agyon egy amerikai óvónőt. Akiről közben az is kiderült, hogy magyar származású volt, a hírek szerint Erdélyből került az Egyesült Államokba. 

Turistákat lincseltek Madagaszkáron 

Egy gyerekgyilkosság állítólagos elkövetőit lincselték meg Madagaszkár egyik turistaközpontjában. A helyi erők tehetetlenek voltak.

Magyar nő holttestét rejtette a londoni bőrönd 

Őrizetbe vettek Londonban egy 29 éves férfit egy magyar nő halálával összefüggésben.

Agyonlőtték a turisztikai minisztert 

Lelőttek egy állami tisztségviselőt Mexikóban. Jose de Jesus Gallegost a merénylet előtt mindössze tíz nappal nevezték ki Jalisco állam turisztikai miniszterének.  A támadás feltehetően nincsen összefüggésben a politikus jelenlegi pozíciójával, írja a BBC. 

Megölték a Horvátországban eltűnt mexikói lányt 

Négynapos intenzív kutatás után a horvátországi hegyi mentőszolgálat megtalálta az eltűnt 31 éves mexikói turista, Selena Margarit Graciano Macedo holttestét a horvátországi Splitben szombaton, írja a CroatianTimes.
Óvatosságra inti a külügy a Kenyába utazókat

Óvatosságra inti a külügy a Kenyába utazókat 

A közelmúltban egy brit turistát meggyilkoltak, egy angol és egy francia nőt pedig elraboltak Kenyában. A turistákat érintő erőszakos cselekmények miatt óvatosságra inti az országba utazó turistákat a magyar Külügyminisztérium.

Gyilkosság a budapesti hotel éttermében 

Magyarországon talán még sosem került sor hasonló, interaktív vacsorára, amilyet csütörtökön este élvezhetnek a krimikedvelő gourmet-k az ARAZ étteremben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!