Kinyitnak a borospincék Hajóson az augusztus 20-i hétvégén 

Izgalmas programokkal vár mindenkit az egész Európában egyedülálló hajósi pincefalu az augusztus 20-i hétvégén. A romantikus településen helyi borászok kínálják italaikat házi finomságokkal, aki pedig a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, könnyen találhat szállást valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.
Tarolt a Pincefalu

Tarolt a Pincefalu 

Több mint háromezren koccintottak együtt augusztus 31-én Hajós-Pincefalu Borbíró utcájában és borászataiban. A hajósi koccintás szervezői, a VINTEGRO Pinceszövetség és a Kalocsa és Térsége Turisztikai Nonprofit Kft. először csak azt tudták, hogy önmagukat legyőzték, hiszen idén többen emelték magasba poharaikat, mint az előző évben. Győzelmüket az OMÉK-on hirdették ki.
Beköltözik a karácsony a pincefaluba

Beköltözik a karácsony a pincefaluba 

A VINTEGRO Pinceszövetség idén első alkalommal rendezi meg az adventi Nyitott Pince Napokat, advent két középső hétvégéjén (december 8-9, és december 15-16, 14 órától 19 óráig). Ezeken a napokon 40 pince bortermelője várja az érdeklődőket ingyenes borkóstolóra.
Bor, pálinka és szivartrezor

Bor, pálinka és szivartrezor 

Nem csupán bort, de pálinkát is kóstolhatnak és a szivarjaikat is tárolhatják a Császártöltésen megvalósult borturisztikai központban.
Vendégségben a hajósi érseki kastélyban

Vendégségben a hajósi érseki kastélyban 

Megszépült és rengeteg érdekes látnivalót kínál az idén szeptemberben átadott, jelentős részben uniós forrásból megújult hajósi érseki kastélyt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!