„Eddig a legjobb”

„Eddig a legjobb” 

Exkluzív helyszín, egy vadonatúj budapesti szállodában, több mint ötvenfős szakmai közönség, érdekes előadások. A szakmát érintő változó jogszabályokról, adókról, szállodai és éttermi designtrendekről, ennek megvalósításáról a külföldi és a hazai gyakorlatban, a legújabb tisztítási technológiákról és információ első kézből egy hamarosan nyíló új oktatási rendszerről, majd egy különleges, kézműves csokoládé- és Eger vidéki borkóstolóval egybekötött ebéd. Ez történt dióhéjban szeptember 27-én, a pesti Dohány utcai Continental Hotel Zarában, az őszi első Vendég & Hotel Business Klub alkalmával, amelyről a vendégek és az előadók egyöntetűen állították: „Eddig ez volt a legjobb, kiforrott mostanra ez a szakmai rendezvény.”
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!