A hurkakészítésről is van már fejtágítás 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozata újabb húsipari témakörben hirdet rendezvényt 2019. október 11-re, a Szent István Egyetemre, ahol az érdeklődők a hurkafélék és májasok gyártásával kapcsolatos ismereteiket bővíthetik.

Hurkából és kolbászból lesz a kerítés a Millenárison 

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Kézműves Magyar Ízek Vásárát a budapesti Millenáris B épületében. A közelgő disznótoros szezonra való tekintettel idén november 16-18 között a rendezvényen kiemelt szerepet kap a hurka a kolbász és az újbor is. Most olyan különlegességek is lesznek mint a szilvalekváros kolbász és a fehérboros magvas birsalma mustárral szervírozott országkolbász, valamint a kalocsai paprikás csokoládé.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!