Hazai megjelenés az MIPIM-en: zéró kibocsátás, fenntarthatóság, karbonsemlegesség

Hazai megjelenés az MIPIM-en: zéró kibocsátás, fenntarthatóság, karbonsemlegesség 

Idén a kiállítás fókuszában a zéró kibocsátás, a fenntarthatóság, a karbonsemlegesség áll, amelyre a magyar standon felvonultatott ipari, iroda és hotelfejlesztések jó példával szolgálnak.
Ingatlanfejlesztési nívódíj a Matild Palace-nak

Ingatlanfejlesztési nívódíj a Matild Palace-nak 

A Matild Palace nyerte a 35. jubileumi Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat Szálloda kategória díját. Az épület rekonstrukciója Szálloda kategóriában első díjat, összesített pályázatban második díjat és a Legjobb projektek között a pályázók szavazata alapján harmadik díjat nyert.
Hazai szállodafejlesztések hat nagymenő szemével

Hazai szállodafejlesztések hat nagymenő szemével 

A HOTCO-n szakmai panelbeszélgetés keretében két szállodatulajdonos-üzemeltető és fejlesztő csoport, egy ingatlanfejlesztő egy ingatlan befektető és egy kivitelező cégcsoport osztotta meg véleményét és a szállodaingatlan fejlesztéssel kapcsolatos stratégiáját - tájékoztatta lapunkat a Mellow Mood.

Jó hír az Ibis Styles Budapest Airport Hotelnek 

Sikeresen zárult az új ibis Styles Hotelt is fejlesztő Wing Csoport 40 millió eurós kötvénykibocsátási programja.

Szállodák is pályázhatnak az Ingatlanfejlesztési Nívódíjra 

Szeptember végéig lehet pályázni a 17. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra, melyre szállodák is jeletkezhetnek - hívja fel a szakma figyelmét a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Étterem nyílik a Piarista gimnázium épületében 

Várhatóan idén októberben nyitja meg kapuit a közönség előtt a Bábel étterem a Piaristák budapesti, Március 15. téren álló épületében - közölték a Studio Mertropolitana által szervezett szerdai, budapesti sajtótájékoztatón. Munkatársunktól
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére