Wizz Air CSR: 10 ezer újabb ingyenjegy ukrán menekültek részére

Wizz Air CSR: 10 ezer újabb ingyenjegy ukrán menekültek részére 

A Choose Love, a The Shapiro Foundation, a The Steve Morgan Foundation és az USPUK nonprofit alapítvánnyal együttműködve 10 ezer ingyen repülőjegyet* ajánlanak fel az Ukrajnából menekülők számára.
Ingyen belépő a világkiállításra az Emirates utasainak

Ingyen belépő a világkiállításra az Emirates utasainak 

Az Expo 2020 kiemelt partnere és hivatalos légitársasága exkluzív ajándékot ad utasainak.

Ingyenrepjeggyel oda repülhetsz, ahová csak akarják a többiek 

Vicces videóra bukkant az index.hu. A JetBlue amerikai fapados légitársaság ingyenjegyet ajánlott egy járat utasainak, ha meg tudnak egyezni abban, hová is menjenek. 

Mégsem osztanak ki 10 000 ingyenjegyet Japánba 

Tavaly ősszel reppent fel az a hír, hogy Japán Turisztikai Hivatala 10 000 ingyen repülőjegyet oszt szét külföldi turisták számára, amelyért cserébe annyit vár az országba látogatóktól, hogy blogokban, videós, fotós anyagokkkal népszerűsítsék az ország látnivalóit. 

Zűr van a Ryanair-ingyenjegyekkel 

A Valentin-nap apropójából kiosztott Ryanair-ingyenjegyekre jogosító utalvány után sokan hiába várják a repülést lehetővé tevő visszaigazolást. A légitársaság szerint 97 százalékos a feldolgozottság, ma estére mindenki választ kap, írja az Index.hu.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!