Közel 50 ezer ingyenes vonatbérlet az európai ifjaknak

Közel 50 ezer ingyenes vonatbérlet az európai ifjaknak 

A tervezettnél jóval több 18 éves európai fiatal juthat ingyenes vonatbérlethez a DiscoverEU-program keretében - közölte Ujhelyi István európai parlamenti képviselő kedden a Facebook-oldalán.
Áprilisban megint lehet jelentkezni az ingyenes InterRail-jegyekre

Áprilisban megint lehet jelentkezni az ingyenes InterRail-jegyekre 

Jelentősen bővül az ingyenes InterRail-bérleteket kiosztó uniós program: 2022-ben már 70.000 fiatal számára nyílik meg a lehetőség a különleges utazáshoz, az idei első kiírást áprilisban nyitja meg az Európai Bizottság  – hívta fel lapunk figyelmét Ujhelyi István szocialista EP-képviselő, a DiscoverEU-program mentora.
Októberben lehet újra pályázni az ingyenes InterRail-bérletekre

Októberben lehet újra pályázni az ingyenes InterRail-bérletekre 

Október 12-én nyitja meg az Európai Bizottság azt a kéthetes pályázati időszakot, amely során ismét ingyenes InterRail-bérletekre jelentkezhetnek az európai, köztük a magyar tizennyolcéves fiatalok – jelentette be Ujhelyi István szocialista EP-képviselő, az uniós program mentora.
Európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 évesek

Európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 évesek 

Megnyílt az ingyenes InterRail-bérletprogram legújabb pályázati fordulója, amelynek keretében több ezer európai, köztük több száz magyar fiatal juthat ismét ingyenes európai vonatbérlethez és utazhatja be vele az uniós tagállamokat - közölte Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő az MTI-vel csütörtökön.

Több mint 14 ezer európai fiatal vonatozik külföldre ingyen 

Több mint 14 500 kalandvágyó európai fiatal kap idén ingyenes InterRail vasúti bérletet a DiscoverEU elnevezésű új uniós kezdeményezés keretében - jelentette be hétfőn az Európai Bizottság.

Novemberben újra indul az ingyenes InterRail-program 

Novembertől tizenkétezer európai fiatal számára nyílik meg az a lehetőség, hogy az Európai Unió ingyenes InterRail bérletprogramjában körbeutazza Európát - közölte Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

Ingyenes Interrail-jegy az uniós fiataloknak 

Már idén nyáron igénybe vehető lesz az Európai Unió 12 millió euró támogatással létrejövő, az európai identitás kialakítását és megerősítését célzó, fiataloknak szánt utazási kedvezménye - közölte Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője kedden Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva.

Már jövőre is ingyen vonatozhatnak a fiatalok az EU-n belül 

Kísérleti projektként már jövőre elindul az Európai Unió ingyenes Interrail programja - tájékoztatott Ujhelyi István szocialista európai parlamenti (EP-) képviselő.

Magyar EP-képviselő koordinálja az EU ingyenes Interrail programját 

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP) képviselője lesz az egyik koordinátora az Európai Unió ingyenes Interrail programjának - tudatta közleményében a képviselő irodája csütörtökön.

Így járhatod be olcsóbban Európát 

15 százalékos árengedménnyel juthat nemzetközi utazási lehetőséghez, aki március 31-ig InterRail Globál vasúti bérletet vált. A 30 országban érvényes kedvezmény mellett a másik megszokott bérlettípus, az InterRail Egyországos bérlet is elérhető a MÁV-START Zrt. kijelölt pénztáraiban – közölte a vasúttársaság.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!