Úthálózatot és kapacitást is bővít a Wizz Air

Úthálózatot és kapacitást is bővít a Wizz Air 

A Wizz Air bejelentette budapesti sajtótájékoztatóján, hogy újabb géppel bővül itthoni flottája és két új úti célt is kínál a téli menetrendben.
Járatot sűrít a LOT a Budapest-Szöul útvonalon

Járatot sűrít a LOT a Budapest-Szöul útvonalon 

A nyári menetrend kezdetétől heti négyre emeli járatainak számát Budapest és Szöul között a lengyel légitársaság - írja az AIRportal.hu.
Júniustól újra napi Budapest-Dubaj járat az Emirates-nél

Júniustól újra napi Budapest-Dubaj járat az Emirates-nél 

Számos útvonalát érintően frissítette az idei nyári menetrendjét a dubaji légitársaság, amely május 4-től heti 5-ről 6-ra emeli budapesti járatainak számát, június 6-tól pedig már naponta közlekedik Ferihegyre - írja az AIRportal.hu.
Wizz Air: még több járat Tel Aviv felé

Wizz Air: még több járat Tel Aviv felé 

A légitársaság tovább növeli járatai számát a Budapest-Tel-Aviv útvonalon. A népszerű úti célra ezentúl hetente 12 helyett 14 járat indul.
Az Emirates tovább sűríti budapesti  járatainak számát

Az Emirates tovább sűríti budapesti járatainak számát 

A légitársaság július 12-től az eddigi heti háromról heti négyre növeli járatai számát fővárosunkból Dubajba.

LOT: új Dreamlinerek, sűrűbb járatok 

Jövő év júniusától újabb Boeing 787-Dreamlinerek kerülnek a lengyel LOT flottájába. A légitársaság sűríti észak-amerikai járatai számát - közölte a LOT.

Sűrűbben jár a LOT Tokióba 

A 2019-es nyári menetrend kezdetével növeli tokiói járatai sűrűségét a lengyel LOT.

Jövőre napi kettő budapesti járat Kijevből 

Napi kettőre növel budapesti járatai számát az ukrán légitársaság 2019. március 31-től a légitársaság honlapján olvasható közlemény szerint. 

Tovább erősít Afrikában a Brussels Airlines 

Növeli a járatsűrűséget Szenegálba és Gambiába a belga Brussels Airlines a téli menetrendtől, India azonban nem hozta az elvártat - tudtuk meg kedden a légitársaságtól.
További Qatar Airways-bővítés Budapesten

További Qatar Airways-bővítés Budapesten 

A Qatar Airways örömmel jelenti, hogy Budapestre történő járatai száma augusztus 2-től további 4-gyel bővül a nyári menetrendben. Ezzel a heti járatok száma 14-ről 18-ra emelkedik, amely lehetővé teszi a Budapestre történő megnövekedett kereslet, illetve Dohán keresztül az Ázsia felé irányuló forgalom kiszolgálását.

A BKK a kultúrakedvelők barátja 

A BKK esti hajójáratokat indít a Wagner-napokon, és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai idején sűrűbben közlekedteti a 26-os buszt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!