A váratlan helyzeteket nehéz szakértő helyi partner nélkül kezelni

A váratlan helyzeteket nehéz szakértő helyi partner nélkül kezelni 

Huszonöt éve vannak a turisztikai piacon, legsikeresebb desztinációjuk Sri Lanka, amelyet követ Maldívia, India, Mauritius, majd a Seychelle-szigetek, valamint Dubaj. A Jetwing Travel 2018-19-es téli-tavaszi katalógusának bemutatóját szeptember 7-én stílszerűen az indiai specialitásairól híres Jókai utcai Indigó Indiai étteremben tartotta Wimal Morapitiye, akit negyedszázada a szerelem tartott hazánkban.
Bemutatta téli árualapját a Jetwing Travel

Bemutatta téli árualapját a Jetwing Travel 

2017.szeptember 7-én, a budapesti Marriott Hotelben került sor a Jetwing travel és a Turkish Airlines idei, közös prezentációjára.
Burmai és malajziai körúttal újít a Jetwing Travel

Burmai és malajziai körúttal újít a Jetwing Travel 

Újabb egzotikus úti célokkal bővítette kínálatát a Jetwing Travel – derült ki a társaság őszi-téli katalógusának sajtóbemutatóján.
Álomszigetekre a Jetwing Travellel

Álomszigetekre a Jetwing Travellel 

Mauritius, Seychelle-szigetek és Bali – az idei évtől újabb álomszép nyaralóhelyek kerültek be az eddig elsősorban Srí Lankára, a Maldív-szigetekre, Indiára és az Arab Emirátusokra specializálódott Jetwing Travel kínálatába.

Könnycsepp az óceánban 

Gomolygó felhők között, szitáló esőben, 90%-os páratartalomban mászunk felfelé Srí Lanka egyik legfőbb látványosságába, Sigiriya sziklaerődjébe. Körülöttünk úton-útfélen fényképezkedő hongkongi és koreai turisták, melléjük szegődött helyi segítőkkel. Szépen megizzadunk, mire felérünk a közel merőleges falú szikla tetejére, ahol a segítők szerephez jutnak: a reszkető lábú, a magasságtól megrémült turistákat lekísérik a vaslépcsőkön.

Sri Lanka egyre népszerűbb a magyarok körében 

A minap jelent meg a Jetwing Travel 2015/16-os téli-tavaszi katalógusa, ebből az alkalomból tartott között termékbemutatót és fogadást a Dél-Ázsia-specialista utazásszervező és a Turkish Airlines a Budapest Marriott Hotelben.

Sikeres desztináció India 

Sikeres desztináció volt a tavalyi évben India a Jetwing Travelnél, árulta el az Utazás kiállítás nyitónapján, a standjukon tartott fogadás alkalmával Wimal Morapitiye, az iroda igazgatója.

A Buddhist Conclavén járt a Jetwing 

A közelmúltban érkeztek haza a Jetwing Travel kollégái az International Buddhist Conclavéról, amelyen egyedüli meghívottként képviselte hazánkat az iroda.  

Januártól fizetni kell a sri lankai vízumért 

2012. január 1-től a Sri Lankára történő utazáshoz előzetesen, elektronikus úton beszerzett vízum szükséges.
Indiai turizmus: réspiacok és fejlődő infrastruktúra

Indiai turizmus: réspiacok és fejlődő infrastruktúra 

Tavaly 5,58 millió turista kereste fel Indiát, a magyarok száma 5929 volt, az idén további bővülés várható – hangzott el a Jetwing Travel múlt heti rendezvényén.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!