A balatoni strandminősítő verseny eredményei

A balatoni strandminősítő verseny eredményei  

Negyvenhárom balatoni strand kapott Kék hullám zászló minősítést a Balatoni Szövetség  strandminősítő ünnepségén. Az eseményen azt is bejelentették, hogy folytatódik a strandfejlesztési program. 
Hivatalos lista: ezek ma a legjobb strandok a Balatonnál

Hivatalos lista: ezek ma a legjobb strandok a Balatonnál 

A Kék Hullám Zászló strandminősítő versenyen az idén a legtöbb pontszámot elért strand a gyenesdiási Diási Játékstrand lett - jelentették be szerdán a verseny díjátadó ünnepségén, Zamárdiban.
Minősített balatoni strandok

Minősített balatoni strandok 

Idén 16 balatoni strand érdemelte ki a legjobbaknak járó ötcsillagos kék hullám zászlót.

A belépőárak néhol emelkednek 

Siófokon múlt pénteken, Balatonfüreden múlt szombaton, a többi Balaton-parti településen pünkösdkor nyitottak, vagy június elején kinyitnak a fizetős strandok, amelyeken tavaly óta összesen több mint 2 milliárd forintnyi fejlesztést hajtottak végre. A belépőárak néhol emelkednek.

Egyre jobbak a balatoni strandok 

A balatoni strandok jók, évről évre fejlődnek, összességében elmondható, hogy európai viszonylatban is megállják a helyüket - mondta Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSZ) elnöke, miután pénteken Alsóörsön átadták a szolgáltatás színvonalát jelző Kék Hullám Zászlókat. Az idén a tavalyinál több, 36 fürdőzőhely üzemeltetője vehetett át zászlót, amelyek többségét északi parti fizetős strandok nyerték el.

Csak a strandok alig felén loboghat kék hullámos zászló 

A kiváló környezeti színvonalat tanúsító zászlót és oklevelet dr. Lázár János, a Balatoni Szövetség főtitkára, Basa István, a Balatoni Fürdőegyesületek Szövetségének elnöke és Vetőné Zeke Erzsébet, a Nők a Balatonért Egyesület elnökségi tagja adta át a megjelent polgármestereknek, strandvezetőknek pénteken Balatonfüreden.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!