A Facebook mindent visz 

2007 óta a világ internetes populációja megduplázódott. A Google több mint kétszer akkora értékben ad el hirdetéseket, a Facebookon pedig tízszer annyi pénz költenek el a hirdetők, mint öt évvel ezelőtt. 

Népszerűek voltak év végén az utazások is 

Lassan indult, de az utolsó három hétben rekordszintű forgalmat hozott a közösségi vásárlás idei karácsonyi időszaka, amelyet ekkor már a nap mint nap megdőlő rekordok jellemeztek. Mind a napi ajánlatok száma, mind az eladott bónuszok és a forgalom vonatkozásában újabb és újabb csúcsokat döntött meg az időszakban a Bónusz Brigád, így feltételezhető, hogy a közösségi vásárlóoldalak hazai történetük legerősebb negyedévét zárták, tájékoztatta lapunkat a közösségi vásárló portál. 
Közösségi utazási tartalomba fektet be a TripAdvisor

Közösségi utazási tartalomba fektet be a TripAdvisor 

A TripAdvisor megvásárolta a chicagói székhelyű Where I’ve Been utazási weboldalt és szociális platformot, ezzel is megerősítve a társaság érdeklődését a közösségi utazási tematika iránt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!