Menjünk ősszel világgá!

Menjünk ősszel világgá! 

Tavaly a járvány kirobbanása előtti utolsó pillanatokban még megrendezésre került Miskolcon a 27. „Menjünk világgá!” utazási kiállítás. A jelenlegi helyzetre való tekintettel a szervezők azonban őszre tervezik ezt a programot.

Új helyszínen a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon 

26 éven keresztül a Miskolci ITC székház volt az otthona a miskolci utazási kiállításnak. 2020-ban a szervezők új helyszínre, a Miskolci Egyetemváros Főépületének a Galériájára viszik a rendezvényt.
Huszonhatodszor is Miskolcról indultunk világgá

Huszonhatodszor is Miskolcról indultunk világgá 

Miskolcon már huszonhatodik alkalommal rendezték meg a régió legnagyobb idegenforgalmi rendezvényét, az utazás kiállítást március 8-én és 9-én az ITC székházban. A kiállítás külföldi díszvendége a Kanári-szigetek, a belföldi díszvendég a Kolorcity-Kazincbarcika volt.

Szakmai és látogatói siker a 34. miskolci utazási kiállítás 

Ismét szakmai és látogatói sikerrel zárult a XXIV., „Menjünk Világgá” utazási kiállítás Miskolcon az ITC Székházban. Idén a tengeri és folyami hajóutak, valamint Tokaj, a bor fővárosa volt a fő attrakció.
Miskolci utazási kiállítás Tokajjal és a Mahart Tours-szal

Miskolci utazási kiállítás Tokajjal és a Mahart Tours-szal 

2017. március 17-18-án 24. alkalommal rendezik meg az észak-magyarországi régió legnagyobb turisztikai rendezvényét „Menjünk világgá…! Utazási Kiállítás 2017. Miskolc” néven.

Nyolcezren mentek világgá Miskolcon 

Április 1-jén és 2-án huszonharmadik alkalommal került sor Miskolcon a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállításra. A kétnapos rendezvényen száz kiállító és nyolcezer látogató vett részt.

Ilyen volt a 2014-es miskolci utazási kiállítás 

2014. március 27-29. között huszonegyedik alkalommal került megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás. A válságból lassan magához térő idegenforgalom 100 kiállítóját Miskolcon a három nap alatt 9.000 érdeklődő kereste fel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!