MVI: Kiosztották a Gundel-díjakat

MVI: Kiosztották a Gundel-díjakat 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete szeptember 23-án - Gundel Károly születésnapján - megtartotta hagyományos Kitüntetési Bizottsági ülését. A szakma 7. alkalommal döntött a Gundel Károly-díjazottak személyéről.
Molnár Attila: a maximalizmusból nem szabad engedni

Molnár Attila: a maximalizmusból nem szabad engedni 

Molnár Attila 25 éve van a pályán, de még mindig legalább annyira szereti csinálni, mint a legelején. Szerinte a szakmában a legfontosabb a maximalizmus, az alázat és az összefogás. 

Kultúrsokk Molnár Attilával 

Kultúrsokk címen indított új sorozatunkban minden alkalommal egy turisztikai szakembert kérünk arra, mondja el, milyen könyvet, filmet, kulturális programot ajánl. A mostani "epizódban" Molnár Attilától, a Willy Fog Utazási- és Jegyiroda cégvezetőjétől kapunk tippeket. 
Öregecske sztárok és utalványvákuum a fesztiválturizmusban

Öregecske sztárok és utalványvákuum a fesztiválturizmusban 

Hiányoznak az igazán nagy nevek az idei hazai koncertkínálatból, ráadásul az üdülési csekket felváltó SZÉP kártya felhasználása is döcögősen indul, így nem túl rózsás a helyzet a fesztiválszezon kezdete előtt – állítja Molnár Attila, aki nyolc éve foglalkozik fesztiválturizmussal.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!