Voltak, vannak és lesznek portugáliai útjaink!

Voltak, vannak és lesznek portugáliai útjaink! 

A sikeres portugáliai programok egyik kulcsa, ha egy megfelelő légitársasággal megfelelő módon el lehet az országba jutni. Réthy Júliáék és sokak nagy örömére egy kisebb cégtörténeti vargabetű után visszatér a TAP Portugal a magyar piacra, hogy ott folytassa, ahol tavaly abbahagyta. Sőt, akár — ami a kapacitást illeti — többel is — derült ki kedden, az MSE Tours által szervezett portugál kedvcsináló eseményen.

Milyen volt a Föld, amikor Isten megteremtette? 

Az MSE Tours Madagaszkárt is felvette úti céljai közé. Kedvcsinálóként a szigetország turizmusának régiós képviselőjével, Somogyi Orsival, valamint a Turkish Airlines budapesti képviseletének marketingvezetőjével, Földvári Andrással meséltek a szigetről a budapesti Rózsavölgyi szalonban.
MSE Tours: a sípályákról Indiába

MSE Tours: a sípályákról Indiába 

A MSE Tours, a 28 éve működő, Budapesten kívül Pécsett is saját irodával rendelkező utazásszervező idén először jelentette meg katalógusát, melynek mottója: „Otthon a nagyvilágban”.
Nem csak ajánlják, el is utaztak Izraelbe

Nem csak ajánlják, el is utaztak Izraelbe 

Izrael most is biztonságos úti cél, ezt tapasztalta a minap a közel-keleti országban Réthy Júlia, az MSE Tours ügyvezetője és Váradi János, az El Al légitársaság magyarországi vezetője.

Svájci mese az MSE-vel 

Az MSE Tours új irodát nyit Pécsett, utat indít Iránba, és Svájc továbbra is kiemelt területük. Svájcról pedig Urs Weber, egy igazi svájci beszélt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!