Nagykörút_ON

Nagykörút_ON  

A Fővárosi Önkormányzat célja egy zöldebb, egészségesebb, biztonságosabb, tisztább és pezsgőbb, azaz egy élhető és élettel teli Nagykörút kialakítása.
Újabb jó hír a Budapesten bicajozóknak

Újabb jó hír a Budapesten bicajozóknak 

Körbeért a nagykörúti kerékpáros útvonal a Margit híd budai hídfője és Újbuda között. 
Két napra megtelnek a pesti Nagykörút épületei

Két napra megtelnek a pesti Nagykörút épületei 

A pesti Nagykörút lesz a Budapest100 építészeti projekt fő helyszíne az idén. Az április 16-17-i programhoz - amely a százéves házakat mutatja be - a nagykörúti épületek koruktól függetlenül csatlakozhatnak.

Felgyorsult a villamosközlekedés a Nagykörúton 

Februártól napi félmillió utas közlekedését teszi gyorsabbá és kiszámíthatóbbá a BKK irányításával megvalósult közösségi közlekedési fejlesztés a Nagykörúton, melynek nyomán 2 perccel rövidül a 4-6-os villamos menetideje. A forgalomtechnikai fejlesztésekből, elsősorban a lámpák villamosbarátra hangolásából álló, több mint 44 millió Ft összköltséggel megvalósult beruházás – amelyből 40 millió forint európai uniós támogatás – közvetlen célja, hogy javítsa a közösségi közlekedés versenyképességét az egyéni közlekedéssel szemben. A villamosok sűrűbben (csúcsidőben óránként 28 helyett 30 alkalommal), és egyenletesebben is közlekednek majd a Nagykörúton februártól, közölte lapunkkal a BKK.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!