Így néz majd ki a Hotel Szent Gellért Fórum

Így néz majd ki a Hotel Szent Gellért Fórum 

A napokban megjelentek a látványtervek a 4 csillagos szállodáról, amelynek mindkét emeletén 22 standard szoba és 1-1 apartman, illetve akadálymentesített és családi szállodai szobák kapnak helyet.
Új, négycsillagos szobákkal bővül a veszprémi szálláshelykínálat

Új, négycsillagos szobákkal bővül a veszprémi szálláshelykínálat 

Egy új épületrésszel bővül a veszprémi Hotel Historia Malomkert, amely ezáltal 17 új, négy csillagos besorolású szállodai szobával egészül ki - írja a Magyar Építők.
Négycsillagos szállodát épít a Debreceni Egyetem

Négycsillagos szállodát épít a Debreceni Egyetem 

Folytatódik a szállodaépítési láz Debrecenben. Hamarosan kiírják a tervpályázatot az új nagyerdei hotelre, amelyet kiemelt beruházássá nyilvánított a kormány - írja a haon.
Megnyitott a Mellow Mood Hotels legújabb szállodája

Megnyitott a Mellow Mood Hotels legújabb szállodája 

A budapesti Váci utcában található négycsillagos Alta Moda Fashion Hotel a szállodalánc frissen befejeződött fejlesztése.
Négycsillagos szálloda alapkövét tették le Debrecenben

Négycsillagos szálloda alapkövét tették le Debrecenben 

Új, négycsillagos, 101 szobás szálloda épül Debrecen belvárosában: a Kisfaludy Program több mint 3,65 milliárd forintos támogatásával megvalósuló épület alapkövét csütörtökön tették le a Református Kollégium szomszédságában.

Ismert szakember jegyzi a pogányi négycsillagos szállodát 

A nyílt közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő MPHH Hotel Invest Szállodaipari Kft. tette közzé a közbeszerzési közlönyben, amely szerint budapesti székhelyű B Build & Trade Kft. építheti meg a szállodát - írja a Spabook.net.

Pápán új négycsillagos hotel épül 

Egy új, Pápán megvalósuló szálloda tervezésére írtak ki közbeszerzési pályázatot – derült ki az uniós közbeszerzési adatokból.
Csokigyárból négycsillagos hotel

Csokigyárból négycsillagos hotel 

A napokban nyitotta meg kapuit a vendégek előtt Szerbia legújabb négycsillagos hotelje, a Mona Plaza. A szálloda különlegessége, hogy egy valamikori csokigyár helyén alakították ki, és a vendégek továbbra is megkóstolhatják az itt készült édességeket.
Bővítettek egy vidéki négycsillagost

Bővítettek egy vidéki négycsillagost 

Átadták a Hotel Villa Classica új épületszárnyát. A 2005-ben megnyílt, négycsillagos pápai szállodát immár negyedik alkalommal bővítették, így a hasznos alapterülete közel háromezer négyzetméterre nőtt.

Még egy négycsillagos épül Zalaegerszegen 

Négycsillagos szálloda épül Zalaegerszegen, a tervek és engedélyek beszerzéséhez a város önkormányzata csaknem kétszázmillió forintos állami támogatást kapott.

Négycsillagos szálloda és vitorlás kikötő épül Balatonfüreden 

66 szobás hotel és 150 férőhelyes vitorlás kikötő épül Balatonfüreden a Balatontourist kempingjének területén.

Új szállodát adtak át Fadd-Domboriban 

Négycsillagos szolgáltatást nyújtó szállodát és éttermet adtak át pénteken a Tolna megyei Fadd-Domboriban, a szekszárdi székhelyű Tolnagro Kft. 1,3 milliárd forintot fordított a faddi Duna-holtág partján fekvő létesítményre.

Négycsillag a portfólióba! 

A Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. (Konzum Nyrt.) négycsillagos hotelekkel bővíti portfólióját, a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján tette közzé szerdán, hogy a Konzum Nyrt. tulajdonába kerül az Egerszalóki Hotel Saliris Resort, valamint két kreischbergi síközpontban fekvő szálloda, az Alpenblick Hotel, valamint a Hotel Relax Resort.

Eladó szálloda a Balatonnál 

Több lapban és a szálloda weboldalán is megjelent, hogy nyilvános pályázatot hirdet az MVM Hotel Vértes Kft. a négycsillagos siófoki MVM Vértes Konferencia és Wellness Hotel értékesítésére - olvasható  a hvg-hu oldalon.

Márciusban nyit az új szállloda Székesfehérváron 

Heteken belül nyit a Csónakázó-tó partján épülő új négycsillagos hotel, ahol 86 szoba, konferencia- és rendezvényközpont, valamint egészségközpont is működik majd. Egy eddig kihasználatlan területen épült a város új szállodája, mely segít, hogy a Belvárost meg tudjuk nyújtani – mindezt a város polgármestere posztolta kedden este Facebook oldalán.

Hárommilliárd forintból épül négycsillagos hotel Székesfehérváron 

Négycsillagos egészségturisztikai hotel épül Székesfehérváron, a csónakázó tó partján – közölte az önkormányzat kommunikációs központja kedden. Az MTI értesülései szerint a beruházás összköltsége hárommilliárd forint.

Vidéki szállodák, milliárdos árbevétellel 

Két és fél milliárd forintos árbevételt ért el a legnagyobb forgalmú hazai vidéki szálloda tavaly, ugyanakkor az érintett hotelek többsége nem hozza nyilvánosságra forgalmi adatait.

Új négycsillagos szálloda épül Szoboszlón 

A mai alapkőletétellel elkezdődött a Provence Hotel**** megvalósítása Hajdúszoboszlón.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!