Kinyitnak a pincék Szekszárdon

Kinyitnak a pincék Szekszárdon 

Augusztus második hétvégén várják a vendégeket.

5000 látogatót várnak a palkonyai pincék Pünkösdkor 

Mintegy ötezer látogatót várnak a 23. Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék rendezvénysorozatra június 3-án és 4-én - mondta el a villányi borvidékhez tartozó község turisztikai egyesületének elnöke.

Nyitott pincék a pünkösdi hétvégén 

A pünkösdi hétvége 1996 óta a Nyitott Pince programok ideje. Idén már 20. alkalommal kerülnek megrendezésre a Nyitott Pince Napok, amelyek jó alkalmat jelentenek a borkultúra és a pincék népszerűsítésére, a borászok és a bort kedvelők találkozójára.

BorOskola előzi meg a Nyitott Pince Napokat 

2013. május 18-19-20-án országszerte több mint 100 pince várja nyitott kapukkal a borbarátokat. Magyarország csaknem valamennyi borvidékén és bortermő helyén bekukkanthatunk a pincészetek, borozók, borházak, vinotékák és borvendéglők színfalai mögé. A pünkösdi pincehangulatra idén könnyű lesz a felkészülés, hiszen a Nyitott Pincék Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. május 6-tól 5 napon át tartó BorOskolát szervez, ahol a legjobb „tanulók” borkóstolót, birtoklátogatást, borválogatást nyerhetnek. 

Bor a táj lelke, lenyomata 

Borvidékeink a legharmonikusabb tájainkon találhatók, és Pünkösd idején, május 26-28 között a legszebb arcukat mutogatják kezdő és haladó borkedvelőknek. 

Hamarosan ismét nyílnak a pincék 

A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. ugyanis idén, hetedik alkalommal is meghirdeti a Nyitott Pince Napokat. Pünkösd idején – 2012. május 26-28. között – így érdemes lesz felkeresni Magyarország borvidékeit és bortermő helyeit, mivel az akcióhoz csatlakozott pincék ebben az évben is számos kedvezményt kínálnak. A pincelátogatás népszerűsítését és a hazai borturizmus élénkítését szolgáló nagysikerű akció idén egy új rendezvénnyel, a Pünkösdi Bortúrával is bővül.

Nyitott Pincék hamarosan! 

Pünkösd idején, 2011. június 11-13. között ismét kitárulnak Magyarország borvidékeinek pincekapui a nagysikerű Nyitott Pince Napok keretében.

Több mint 10 000 vendég járt a Nyitott Pincékben 

2010-ben immár ötödször került megrendezésre a Nyitott Pince Napok akció, amely a szolgáltatók körében végzett felmérés eredményei szerint idén is sikeres volt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!