Negyven százalékos bővülést tervez a magyar piacon az Orex Travel

Negyven százalékos bővülést tervez a magyar piacon az Orex Travel 

Negyven százalékos bővülést tervez a magyar piacon a 2017 óta jelen lévő Orex Travel, amely jövőre már bécsi indulással is szervez utakat.
Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja

Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja 

A Török Riviéra szépségeihez kerülhettek közel az Orex Travel partnerei, akik május 19-e és 26-a között nyerhettek betekintést a tour operátor különleges szállodai és élménykínálatába - közölte szerdán az utazásszervező.

Az Orex Travel első katalógus-bemutatója 

Első magyarországi katalógus-bemutatóját tartotta meg az Orex Travel utazási iroda február 7-én, szerdán Budapesten. Az iroda hazánkban az idei nyári szezonban kezdi meg működését, mint Törökország specialista tour-operator.
Bemutatkozik az Orex Travel

Bemutatkozik az Orex Travel 

Az Orex Travel a 2018-as nyári szezonban kezdi meg a működését, mint Törökország specialista tour-operator, kizárólag török utakra szakosodva. 

Vadócz Péter távozott az Orex Traveltől 

Az Orex Travel az idei szezontól szeretné kitölteni a Green Travel után maradt űrt a török piacon. Vadócz Péter a cég tevékenységért felelős vezetőjeként igyekezett  az utazásszervezőt a magyar piacra bevezetni.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!