Bemutatták a Kéktúráról készült magyar filmet

Bemutatták a Kéktúráról készült magyar filmet 

A magyar túrázok először láthatnak nagyvásznon az Európa lehosszabb egybefüggő túraútvonaláról készült filmet.
Az Országos Kékkör életre szóló kaland

Az Országos Kékkör életre szóló kaland 

A kormány és a Magyar Természetjáró Szövetség együttműködésének eredményeként az elmúlt három évben közel hárommilliárd forintos európai uniós támogatással újult meg az Országos Kékkör. A fejlesztés kiemelkedő állomásaként épült meg a nemrég átadott galyatetői Turistacentrum, valamint a Galya-kilátó is megújult.

Befejeződik az Országos Kékkör megújítása 

A végéhez közeledik Magyarország legnépszerűbb turistaútvonala, az Országos Kékkör megújítása: a 2,7 milliárd forintos beruházás utolsó elemeit szeptember végére adják át - mondta a Magyar Természetjáró Szövetség kommunikációs munkatársa hétfőn Pécsett, sajtótájékoztatón.

Tavaszra megújulnak a túrajelzések Észak-Magyarországon 

Tavaszra 2565 kilométeren újulnak meg az Országos Kékkör túrajelzései, jövőre adják át Galyatetőn hazánk legmodernebb túracentrumát is.

Tiszta útvonalon túrázhatunk 

Önálló eseménnyel csatlakozott a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz a Magyar Természetjáró Szövetség: az országos szemétgyűjtési akció keretében május 9-11. között megtisztítják a szeméttől az Országos Kékkör több mint 2500 km hosszú túraútvonalát azért, hogy minden kirándulót, túrázót tiszta környezet fogadjon.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére