Pápán új négycsillagos hotel épül 

Egy új, Pápán megvalósuló szálloda tervezésére írtak ki közbeszerzési pályázatot – derült ki az uniós közbeszerzési adatokból.
Bővítettek egy vidéki négycsillagost

Bővítettek egy vidéki négycsillagost 

Átadták a Hotel Villa Classica új épületszárnyát. A 2005-ben megnyílt, négycsillagos pápai szállodát immár negyedik alkalommal bővítették, így a hasznos alapterülete közel háromezer négyzetméterre nőtt.

Klímavédő vegetáriánus influencer lehet a pápa? 

Egymillió dollárt (280 millió forintot) ajánlott egy környezetvédő szervezet a pápának, aki a pénzt az általa kiválasztott jótékonysági szervezeteknek adhatja, ha a nagyböjt alatt nem eszik húst és tejterméket.
Rekord számú vendégéjszakát regisztráltak Pápán júliusban

Rekord számú vendégéjszakát regisztráltak Pápán júliusban 

A helyi idegenforgalom egyértelmű bővülését jelzi a pápai önkormányzat által működtetett turisztikai attrakciók iránt mutatkozó növekvő érdeklődés. Az Esterházy-kastély, a Kékfestő Múzeum és a Várkertfürdő látogatottsági számai egyaránt emelkedést mutatnak. 

Ajkára és Pápára viszi az idegenvezetőket a MISZ 

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége 2017. április 19-én, szerdán buszos kirándulást szervez Ajkára és Pápára. A kirándulásra nem csak a MISZ tagjait várják.
Kiállítással jubilál a pápai Nagytemplom

Kiállítással jubilál a pápai Nagytemplom 

220 éves a Dunántúl legnagyobb hatású épülettömbje, mely Szent István vértanú nevét viseli, de az itt lakók a monumentális méreteit tekintve Nagytemplomnak hívják. A templom a Veszprémi Főegyházmegye legnagyobb temploma is egyben.

Hétvégén nyílik Pápán a megújult Esterházy-kastély 

Megújult a pápai Esterházy-kastély főépülete, mely új attrakciókkal várja az érdeklődőket péntektől – közölte a kastélyt üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője kedden.

Ötven festményt kap vissza a pápai Esterházy-kastély 

Több mint ötven festményt kap vissza a pápai Esterházy-kastély a Magyar Nemzeti Múzeumtól, az alkotásokat pályázati pénzből restaurálják.

Bezárt a "legkevesebb hasznot hozó közjóléti elem" Pápán 

Takarékossági okokból ideiglenesen bezár a pápai uszoda.

Teljesen megújul a pápai Esterházy-kastély 

Csaknem kétmilliárd forintból teljesen megújulnak a pápai Esterházy-kastély belső terei, valamint a kastélyudvar; a kastélyban a befejezés után csak a múzeum marad, és az épület turisztikai attrakcióvá válik.

Ünnepélyes szezonnyitó barokk pompával 

Az idén is látványos műsorral nyitotta meg a látogatási szezont a pápai Esterházy-kastély.

Turisták a pápai kertekben 

Megnyitották a nagyközönség előtt a Vatikán kertjeit. Félóránként indul a buszos idegenvezetés a pápai állam több mint felét elfoglaló parkban.

Megújul a pápai Esterházy-kastély 

A felújítás révén az idegenforgalom megugrását reméli a dunántúli város.

Pápa négymilliárd forintos szállodája 

Négycsillagos luxusszálloda épül három emeleten, közel 4 milliárd forintért Pápán, a létesítmény alapkövét szerdán rakták le.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!