Szentpétervári orvosok jártak Hévízen 

Az orvosképzésben és a gyógyászatban szerzett tapasztalatok átadását, illetve közös kutatási projektek indítását is szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet Hévíz önkormányzata és a szentpétervári állami orvosi egyetem képviselője kötött csütörtökön Hévízen.

Izraeli turistákat csábítanának Hévízre 

Hévízi delegáció járt január közepén Izraelben, a látogatás célja az volt, hogy Hévízre csábítsák a turistákat. 

Nyugatról és keletről is jönnek az utasok 

Április közepén megnyitották az idei repülési szezont a sármelléki repülőtéren – a Hévíz-Balaton Airportra idén 25 ezer utast várnak. A jövőben fapados járatok indítása is elképzelhető.

Papp Gábor a Jegymester új ügyvezetője 

A Ringier, majd a Mediaworks korábbi divízióvezetője, Papp Gábor június 1-jével csatlakozott a Jegymester menedzsmentjéhez. A továbbiakban a cég társügyvezetőjeként dolgozik.
Oroszok hihetetlen kalandjai Hévízen

Oroszok hihetetlen kalandjai Hévízen 

Vasárnap egymás után két orosz charterjárat is landolt a sármelléki repülőtéren. Ha minden jól megy, egész évben lesz összeköttetés Moszkva és a Balaton Airport között. 
Orbán Viktor is Hévízt ajánlja

Orbán Viktor is Hévízt ajánlja 

Magyarországi tartózkodása során Hévízre is ellátogatott Szaúd-Arábia tanácskozó gyűlése, a Madzslisz as-sura elnöke. Abdallah as-Sejket és kíséretét a Városházán fogadta Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!