Utazások adventtől kora nyárig 

Megjelent a Proko Travel Utazási Iroda 2018/2019 tél-tavasz katalógusa, amelyből 2018. decemberétől egészen 2019. június 30-ig választhatnak kulturális körutazásokat az utazni vágyók. A prospektus téli ajánlatai között 6 adventi út, 3 szilveszteri és 3 Valentin-napi ajánlat is szerepel. Az iroda tájékoztatása szerint az adventi utak már több mint 60%-os telítettségűek és 2 szilveszteri utazás is már most elérte a garantált indulást.

Utazás és terrorizmus: ne engedjünk a félelemnek! 

Az elmúlt hónapok eseményei, kiemelve brüsszeli terrortámadást, joggal vethetnek fel bennünk aggályokat. Vajon biztonságos ilyenkor utazni? Melyik országba érdemes ellátogatni? Maradjak inkább otthon? - teszi fel a kérdést blogjában Prónay Gyula, a Proko Travel ügyvezető igazgatója.

Kalandtúrák és búvárutak 

Kedden tartotta idei katalógusának bemutatóját a Proko Travel, amelyben számos újdonságot kínálnak az utasoknak.

Sikeres nyarat zárt a Proko Travel 

Erős nyári szezonon van túl a Proko Travel Utazási Iroda, amelynek nyári körutazásos forgalma 15%-kal jobb volt a tavalyi évnél, tudta meg a TurizmusOnline.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!