Elképzelhető, hogy végleg lezárják a Rám-szakadékot

Elképzelhető, hogy végleg lezárják a Rám-szakadékot 

A klímaváltozás a népszerű kirándulóhelyekre is hatással van.
Új, többfunkciós fogadóépület nyílt a Rám-szakadéknál

Új, többfunkciós fogadóépület nyílt a Rám-szakadéknál 

A Dunakanyar és azon belül Dömös környéke a Rám-szakadékkal, a Prédikálószékkel, a Vadálló-kövekkel nemcsak a Visegrádi-hegység, hanem hazánk leglátogatottabb természetjáró-látványosságai közé tartoznak. A látnivalókat összekötő turista-csomópontnál mostantól új fogadóépület szolgálja a kirándulók kényelmét és biztonságát. A szerdán felavatott beruházás a Pilisi Parkerdő és a Magyar Természetjáró Szövetség együttműködésében, az Európai Unió és a magyar állam támogatásával valósult meg - olvasható a Pilisi Parkerdő honlapján.

Továbbra sem járható a Rám-szakadék 

A múlt heti havazás után a pilisi turistautakat felszabadították, az Országos Kéktúra útvonala nagyjából járható, azonban a Rám-szakadék továbbra is járhatatlan - mondta el a Pilisi Parkerdő Zrt. kommunikációs előadója az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Új tanösvény a Rám-szakadékban

Új tanösvény a Rám-szakadékban 

Hazánk egyik legizgalmasabb kirándulóhelye, a Rám-szakadék sok-sok generáció számára a természet titkos, kalandos arcával való megismerkedés helyszíne, évtizedek óta igazi turisztikai attrakció, amelynek látogatása, bejárása annak ellenére sem könnyed sétaélmény, hogy évente tömegek keresik fel. 
Bedőlt fák miatt kellett lezárni a Rám-szakadékot

Bedőlt fák miatt kellett lezárni a Rám-szakadékot 

Az elmúlt hét második felének rendkívüli időjárása a Rám-szakadékban is károkat okozott. A turistautat a károk felszámolásáig átmenetileg lezárták, közölte a Pilisi Parkerdő Zrt.

A Rám-szakadékban rekedt a zord tél 

A tavaszi időjárás beköszönte ellenére a Rám-szakadékban még téli viszonyok uralkodnak. A turistaút egyes szakaszai, valamint a kihelyezett létrák jéggel borítottak. A Rám-szakadék látogatása nem ajánlott! A hosszú hétvégén kirándulni indulóknak a Pilis magasabban fekvő részein szintén télies viszonyokra, a városi hőmérsékletnél akár 10 fokkal hidegebbre kell felkészülniük. Hasznos tanácsok kirándulás előtt! 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére