A vártnál kétszer nagyobb bevételkiesés lesz a légiközlekedésben 

A korábban vártnál több mint kétszer nagyobb, 250 milliárd dolláros bevételkieséssel kell számolnia a légiközlekedési iparágnak a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) elemzése szerint.

Jelentős költségcsökkenésre számíthatnak a Japánba készülők 

Jelentős költségcsökkenésre számíthatnak a Japánba készülők az ország váratlan recessziója miatt. A gazdasági visszaesés magával rántotta a jen árfolyamát, ami komoly hatással van az utazások áraira is.

A turizmus menti meg végül Görögországot? 

A turisztikai ágazat teszi ki Görögország gazdaságának egyhatodát, és úgy tűnik, az ország turizmusa a második egymást követő évben ér el rekordot, miután az európai utasok visszatérnek a recessziótól sújtott országba.
Romániai szállodák egy luxuslakás áráért

Romániai szállodák egy luxuslakás áráért 

A recesszió továbbra is sújtja a romániai szállodaipart, az alacsony kihasználtság arra kényszeríti a tulajdonosokat, hogy olcsó pénzért értékesítsenek számos panziót és hotelt.

100-ból 88-an vélik úgy, hogy a gazdaság válságban van 

Nőtt azok aránya, akik szerint országunk gazdasági válságban van, és abból a következő tizenkét hónap során nem lábal ki.

Bajban a szlovák szállodaipar? 

A szlovákiai szállodai szobák mindössze 28 százaléka volt foglalt 2012 első három negyedévében, ami az EU-átlag tekintetében a legutolsó helyet jelenti a szlovákiai vendéglátók számára - írja a parameter.sk.

1,5 százalékkal csökkent a GDP 

Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 2012. harmadik negyedévében 1,5 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatok alapján csütörtökön.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!