Új marketingkommunikációs vezető a Párisi Udvarban 

A Mellow Mood Hotels kötelékében eltöltött 4 és fél év után – a Buddha-Bar után a Párisi Udvar nyitócsapatának tagjaként – Oláh Noémi, a nemrég megnyílt belvárosi szálloda marketingkommunikációs igazgatója új kihívások elé néz.
Kommunikációs vezetőváltás a Budapest Airportnál

Kommunikációs vezetőváltás a Budapest Airportnál 

Valentínyi Katalin váltja Hardy Mihályt a kommunikásciós vezetői poszton, és ő felel majd a kormányzati kapcsolatok irányításáért is.

Meghalt a Vécsecity megálmodója 

2017.03.24-én reggel dr. Takács Tibor itt hagyott minket, ahogy ő mondta volna, a „szellem kibújt a palackból”. Különleges és elismerésre méltó életpálya az övé.

Új Operációs Igazgató a Budapest Marriott Hotelben 

A Budapest Marriott Hotelben, 2016 novemberétől új Operációs Igazgatót köszönhetünk Mislav Mikasev személyében, aki az új feladatkörben, a Front Office, At your Service, a Fitnesz, Housekeeping, F &B és a Műszak munkájáért felelős.

Új marketing igazgató és MICE manager a Caramell Hotelben 

2016. november 1-től Tama István, a Magyar Turisztikai Ügynökség korábbi Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatója és Barton Judit, a Danubius Health Spa Resort korábbi értékesítési menedzsere a kibővülő és minőséget váltó bükfürdői Caramell Premium Resort****superior-ban folytatja pályafutását. Tama István marketing igazgatóként, Barton Judit pedig MICE managerként erősíti Magyarország legújabb wellness-, konferencia- és élményközpontjának szakmai tevékenységét.

Új vezető az Academy Golf Budapest élén 

Az Accent Hotels üzemeltetése alatt álló budapesti golfpálya és étterem új igazgatója Pásztor Endre. A fiatal szakember, aki előzőleg a budapesti ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royal-ban, a négycsillag superior Continental Hotelben is dolgozott, tapasztalatait a nemzetközi ötcsillagos folyami hajózás területén is szélesítette. A vendéglátás és a rendezvényszervezés területén eddig szerzett szakmai tudását a golfpálya és a hozzá tartozó étterem és rendezvényhelyszín vezetésében hatékonyan tudja majd kamatoztatni. Pásztor Endre elérhetősége: endre.pasztor@accenthotelmanagement.com

Új Értékesítési Vezető a BEST WESTERN PLUS Lakeside Hotel-ben 

A múlt héten megnyílt, Accent Hotels által üzemeltetett székesfehérvári szállodában 2015.04.20-tól az értékesítésért Sieber Anita felelős.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!