Új marketing igazgató és MICE manager a Caramell Hotelben

2016. november 1-től Tama István, a Magyar Turisztikai Ügynökség korábbi Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatója és Barton Judit, a Danubius Health Spa Resort korábbi értékesítési menedzsere a kibővülő és minőséget váltó bükfürdői Caramell Premium Resort****superior-ban folytatja pályafutását. Tama István marketing igazgatóként, Barton Judit pedig MICE managerként erősíti Magyarország legújabb wellness-, konferencia- és élményközpontjának szakmai tevékenységét.

Tama István az elmúlt 15 évben a Magyar Turizmus Zrt. (Magyar Turisztikai Ügynökség) Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatójaként tevékenykedett. Korábban a soproni Pannonia Med Hotelben és Hotel Sziesztában dolgozott, valamint a kőszegi Hotel Írottkőt irányította. A szakember előző munkahelyén elsősorban a szezonhosszabbítás és a cseh küldőpiac növelése terén ért el sikereket, jelenlegi pozíciójában a jelentős fejlesztésen átesett Hotel Caramell Premium Resort****superior új szolgáltatásainak piaci bevezetése, értékesítésének támogatása lesz a feladata. E-mail elérhetősége: [email protected]

Barton Judit 2013-tól a bükfürdői Danubius Health Spa Resort, azt megelőzően hét évig a Radisson SAS Birdland Resort & Spa sales managereként tevékenykedett. Az újjászületett Caramell Premium Resort****superior Nyugat-Dunántúlon egyedülálló módon 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, céges és családi rendezvényeknek, de akár önálló kiállítási helyszínként is működhet. Barton Judit feladata MICE managerként mindennek támogatása, koordinálása lesz. E-mail elérhetősége: [email protected]

Forrás: Vendég & Hotel Online


Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán

Befutóékszer és kávés pezsgés – izgalmas párosítás a 30. ALDI Női Futógálán 

„Ez Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye”, hallhattuk az ALDI Futógála beharangozó eseményén május 8-án, a Cafe Frei BudaParton lévő egységében.
75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest

75 helyszín, 300 program, világsztárokkal – jön a SopronFest 

Idén Sopronban indul a fesztiválszezon.
Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon

Különleges ereklyék a veszprémi Gizella-napokon  

Az idei Gizella Napok keretében, május 10-én és 11-én vezetett sétákon fedezhetjük fel a Szent Mihály Főszékesegyházat, ahol Szent István király hitvesének két ereklyéjét is őrzik.
Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában

Szipál 101: programsorozat a fotóslegenda nyomában 

Hamarosan az ország több pontján is megtekinthető a Szipál-univerzum.
TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket

TKI: az ágazat szereplői negatívan látják helyzetüket 

Bár a turizmus bizalmi mutatói még így is kedvezőbbek, mint a nemzetgazdasági átlag vagy más ágazatok indexei, a szálláshely-szolgáltatás, a vendéglátás és az egyéb turisztikai szektor is visszaesést mutat.
Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért

Együttműködési megállapodás az erdő és a természet védelméért  

Célja, hogy a terület ökológiai, klímavédelmi és turisztikai szempontból is megújulhasson.
Új szakember a HotelPremio Group csapatában

Új szakember a HotelPremio Group csapatában 

Senior event szakember érkezett az ügynökséghez.
Fesztiválszervezők, taxisok, szórakozóhely üzemeltetők a célkeresztben

Fesztiválszervezők, taxisok, szórakozóhely üzemeltetők a célkeresztben 

Mindezek fokozott ellenőrzésére készül a fogyasztóvédelmi hatóság a tavaszi-nyári turisztikai szezonban.
Művészeti pályázat Tokajon

Művészeti pályázat Tokajon 

A világörökségi ranggal büszkélkedő borvidék helytörténeti jeleneteit, kulturális jelképeit ábrázoló művészi mozaikok tervezésére írt ki pályázatot Tokaj Város Önkormányzata.
 Műhelytitkok és épületséták: jön a Műtárgyak Éjszakája

Műhelytitkok és épületséták: jön a Műtárgyak Éjszakája  

Hetven fővárosi helyszínen, több mint 100 programmal rendezik a IX. Műtárgyak Éjszakája Fesztivált.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.