Sióagárd cikkek
Hogy készül Savanyáék pálinkája?
Egy látogatófolyosón sétálva a pálinkafőzés minden momentumát végignézhetik a vendégek a Savanya család új, uniós támogatással épült pálinkafőzdéjében a Tolna megyei Sióagárdhoz tartozó pincefaluban, Leányváron – tájékoztatta Savanya Csaba kereskedelmi igazgató csütörtökön az MTI-t.
Álláshirdetések
Munkatársat vagy munkát keres?
Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár
A Champagne For You tulajdonosa, Kiszely Katalin mesélt nekünk, aki a pezsgők szeretetét üzleti vállalkozássá és életérzéssé formálta.
Friss
Heti top cikkek
Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók
Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.