Új várostörténeti sorozat indul februárban Budapestről

Új várostörténeti sorozat indul februárban Budapestről 

Új, ötalkalmas várostörténeti sorozatot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) a Fuga - Budapest Építészeti Központban, ahol első alkalommal, február 18-án az urbanizáció lendületéről, a városi tér alakulásáról lesz szó.
Indul a Gasztrohegy új évada!

Indul a Gasztrohegy új évada! 

A tavaly indult Gasztrohegy sorozat hihetetetlen életet hozott az őszi és téli hétvégékbe, megteltek a szálláshelyek, csoportok látogatták végig a tematikus hétvégéken a vendéglátóhelyeket – a jó idő miatt sok esetben gyalog vágtak neki a hegynek. A vendéglátók idén újra indítják a programsorozatot, és ezt stílszerűen egy gumicsizmás évadnyitó falatozással ünnepelték az őszi napsütésben a badacsonyi strandon.

Széles vászon, nagy haszon 

Mennyibe kerül és mennyit hoz egy úti cél számára, ha az utcáin filmeket, sorozatokat forgatnak? Budapest egyre népszerűbb a filmes producerek körében, ugyanakkor a filmvásznon leggyakrabban a magyar főváros még Berlint, Párizst vagy Moszkvát „helyettesíti”.
Hamarosan jön a Trónok harca bor

Hamarosan jön a Trónok harca bor 

Habár a Trónok harca új évada csak jövő évben debütál a képernyőkön, megéri várakozni, hiszen a premierrel egy időben a sikerszéria saját borkollekcióját is piacra dobja. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!