Veszélyben a híres német spárgaszezon

Veszélyben a híres német spárgaszezon 

Késő tavasszal dübörög a spárgaszezon Németországban. A piacokat ellepik a spárgára éhes németek, a termőföldeket pedig a spárgát a földből kihúzó kelet-európai vendégmunkások. Idén azonban gond van a termeléssel.
Spárgát spárgával a Kempinskiben

Spárgát spárgával a Kempinskiben 

Egy német gyökerekkel rendelkező helyen megszokott, hogy tavasszal mindig kerül spárga az étlapra az étteremben. Így van ezzel a Kempinski Hotel Corvinus is, Budapesten. Azonban nem mindegy, hogy a spárgát honnét szerzik be.
Már kapható a friss hazai spárga

Már kapható a friss hazai spárga 

Ezen a héten kerül nagyobb mennyiségben a hazai friss spárga a piacokra, üzletekbe – derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből. A magyar spárga kiváló minőségű, nagyrészt külföldre – Németországba, Ausztriába, Svájcba, illetve a skandináv országokba – értékesítik. A hazai lakosság körében évről évre egyre népszerűbb a spárga, ami igazán egészséges zöldség.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!