Ütős marketingötlettel nyit újra a sárvári luxusszálloda

Ütős marketingötlettel nyit újra a sárvári luxusszálloda 

2021. május 3-16. között bárki jelezheti, milyen extrém, romantikus vagy esetleg sportos vágya van a szállodában, és az egyik garantáltan teljesül.
Magyar szálloda Európa leginnovatív spa hotele

Magyar szálloda Európa leginnovatív spa hotele 

A sárvári Spirit Hotel nyerte a leginnovatívabb spa hotelnek járó díjat, melyet az Európai Gyógyfürdők Egyesülete (ESPA) ítélt oda. A tekintélyes szakmai zsűri az elismerés kapcsán külön kiemelte a szálloda szűretlen gyógyvizét, orvosainak számát és képzettségét, valamint az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogramot.

350 ezer vendég, 50 díj 

Megnyitása óta összesen 350 ezer hazai és külföldi vendég élvezte a luxusszálloda szolgáltatásait, és ez idő alatt a hotel nem kevesebb, mint 50 díjat nyert különböző versenyeken. 10 éves a sárvári Spirit Hotel.
Nívós díjat kapott a Spirit Hotel

Nívós díjat kapott a Spirit Hotel 

Sorozatban immár harmadik alkalommal nyerte el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior a rangos Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards díját, a ’Signum Virtutis’-t.

Sárvári Spirit siker 

Az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel elnyerte a Seven Star Global Luxury Awards „Signum Virtutis" díjat, a kiválóság címerét, amelyet évről évre a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiválóbb képviselői kaphatnak meg. Ezzel a sárvári luxushotel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába. - olvashatjuk az euroastra.hu internet magazin oldalán.

Taroltak a Spirit szakácsai 

Három bronzéremmel tértek haza a sárvári Spirit Hotel szakácsai a Kulináris Világbajnokságról, amelyen négyévente a világ legjobb séfjei mérik össze tudásukat. Borda Attila és Mezei Zoltán egyéni versenyzőként indultak és hidegkonyhai, „kulináris művészet” kategóriában szerezték a díjakat.
Sárvári luxushotel lett a legjobb a Gault&Millau szerint

Sárvári luxushotel lett a legjobb a Gault&Millau szerint 

A Spirit Hotel a legjobb magyar wellness szálloda a Gault&Millau szerint. A szigorú értékeléseiről híres kalauz magyar kiadása a tavalyi évhez hasonlóan idén is úgy ítélte meg, hogy az ötcsillagos sárvári luxushotel a legjobb magyarországi wellness szálloda.

Ügynökséget választott a Spirit Hotel 

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kommunikációs ügynöksége májustól egy éven keresztül a Ferling PR. 

A világbajnokságra készül a Spirit mixere 

A világbajnokságra készül a Spirit mixere

Új vezető a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior élén 

2013. január 1-jétől távozik pozíciójából Alfred Hackl, a sárvári Spirit Hotel szállodaigazgatója, aki a jövőben a kínai piacon folytatja szakmai karrierjét. 

A Spirit Hotel lett a legjobb wellness szálloda 

A  a Spa&Relax Guide által odaítélt díj szerint - tájékoztatta a Turizmus Online-t a szálloda.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!

Group travel: next stop the Grand Est!

Group travel: next stop the Grand Est! 

The Grand Est is a must-see destination for group travel lovers. With its historic cities and unspoilt natural landscapes, this rich, diverse region offers an unrivalled range of experiences.
Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár

Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár 

A Champagne For You tulajdonosa, Kiszely Katalin mesélt nekünk, aki a pezsgők szeretetét üzleti vállalkozássá és életérzéssé formálta.
Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók

Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.