Amerika study tour a Premio Travel partnereinek

Amerika study tour a Premio Travel partnereinek 

A múlt héten utazott partnereivel a PremioTravel az Egyesült Államokba. A körutazásokat szervező utazási iroda 25 viszonteladót hívott meg 4 országból a kiemelt viszonteladói közül.
Törökországban járt partnereivel a Robinson Tours

Törökországban járt partnereivel a Robinson Tours 

2019 május 12-19 között 4 év után újra Törökországba látogatott partnereivel egy study túra keretében a Robinson Tours.
Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja

Nagy sikerrel indult az Orex Travel szezonja 

A Török Riviéra szépségeihez kerülhettek közel az Orex Travel partnerei, akik május 19-e és 26-a között nyerhettek betekintést a tour operátor különleges szállodai és élménykínálatába - közölte szerdán az utazásszervező.
Montenegrói study tour a Robinson Tours-szal

Montenegrói study tour a Robinson Tours-szal 

2018 május 22 és 26 között Montenegróban látta vendégül viszonteladó partnereit és munkatársait a Robinson Tours, hogy bemutassa tengerparti szálláskínálatát és látnivalóit. Idén első ízben szerepel az iroda kínálatában montenegrói nyaralás repülős csomagajánlatként, a korábbi csak egyéni utazással kínált szállásajánlatok mellett. A turnusokat a Wizz Air Budapest-Podgorica szombati járatához igazították. A tanulmányút során az ország legnépszerűbb tengerparti üdülővárosaiból, szállodáiból és látnivalóiból kaptak ízelítőt a résztvevők - közölte hétfőn az utazásszervező.

Magyar gasztronómia a Prime Living luxus magazinban 

A népszerű amerikai gasztrobloggert, John DeMers-t tavaly ősszel hívta meg Magyarországra az MT Zrt., útjáról számos blogbejegyzés és rádióriport született. A saját rádióműsort vezető és TV-ben is rendszeresen szereplő blogger 8 oldalas Magyarország-cikket is írt, amely a felső középosztálybelieknek szóló Prime Living magazin 2016 januári-februári számában jelent meg.
Study és gasztrotúra Tenerife szigetén

Study és gasztrotúra Tenerife szigetén 

A Tourespana bécsi képviselete az első közvetlen Wizz Air járattal szervezett study túrát Tenerifére, amelyen a Neckermann és partnereinek kisebb csoportja vett részt. Tenerife szigete a kezdetektől fogva szerepel a magyar Neckermann színes kínálatában, és utasai körében is töretlen népszerűségnek örvend.
Törökországi study-tour a Taurus Reisennel

Törökországi study-tour a Taurus Reisennel 

Május 17-én érkezett haza Törökországból a Taurus Reisen utazási iroda study-túra csoportja. A szakmai tanulmányúton 38 partneriroda képviselője vett részt. A Taurus Reisent Kálmán Krisztina irodavezető és Sikorszki János képviselték, illetve a csoportot végigkísérte Győrfi Andrea, aki immár az 5. nyári szezonban az iroda telepített idegenvezetője a térségben.

Napfény, tanulmány és móka Hurghadában 

Hazaérkezett a Sun & Fun Holidays idei első study tourja, az utazásszervező 30 partnerének mutatta be hurghadai árualapját. 
Folytatódik a Green Travel 2015-ös study sorozata

Folytatódik a Green Travel 2015-ös study sorozata 

Eddig több mint kettőszáz utazási iroda képviselője vett részt a 2015-ös szezon Green Travel tanulmányútjain Észak-Ciprus, a Török Riviéra és az  Égei-tengeri régió nyaralóterületeit éritve. Az utazásszervező minden kategóriában megmutatta szálláskínálatát, a legegyszerűbbtől a minden igényt kielégítő luxushotelekig.

Több mint egyéjszakás kaland 

A 38 ezer lakosú Baja remek adottságokkal rendelkezik, mégsem bírták eddig hosszabb tartózkodásra bírni a látogatókat. Most olyan turisztikai fejlesztéseket mutattak be, amelyeknek köszönhetően várhatóan több időt töltenek el a városban és környékén az érdeklődők.

Lengyel tanulmányút a Turisztikai Hotel Klaszter szervezésében 

A lengyel-magyar barátság egy hetes egri programsorozatával egy időben szervezte 18 fős lengyel study tourját a Turisztikai Hotel Klaszter. Az lengyel újságírókból, rádiós, TV-s szakemberekből, utazási irodák képviselőiből álló csoport Észak-Magyarország turisztikai kínálatával ismerkedett meg.

Jordániában jártak az Anubis partnerei 

Május 18-26. között jordániai körútra vitte az Anubis Travel a partnerirodáinak képviselőit.      

TDM-ek összefogása az Észak-Alföldön 

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft és a Magyar Turizmus Zrt ukrán külképviseletének szervezésében ukrán utazási irodák képviselőiből álló studytour érkezett 2012. november 9-11 között az Észak-Alföldi régióba.

2,4 millió forintra pályázhatnak a Study Tour Nagykövetek 

A Magyar Turizmus Zrt. 2012. negyedik negyedévében is meghirdette Study Tour Nagyköveti pályázatát.

Egy study – két sziget 

8 nap alatt két görög szigeten is járt az utazásszervező idei harmadik, 40 fős study tour csoportja. Az első 4 napban Krétát a második 4 napban Rodoszt ismerhették meg a résztvevők.

A hatodik nap 

Már hatodik napja folyik a Best Reisen tunéziai tanulmányútja...

Üzbegisztáni study túra MUISZ tagoknak másodszor is! 

A MUISZ ismét study túrát hirdet tagjai részére Üzbegisztánba, az ottani turisztikai szervezetek meghívására.

Kassán jártak a MUISZ tagok 

A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal meghívására a MUISZ tagjai részére study túrát szervezett az elmúlt héten, melynek során a résztvevők megismerkedhettek Kassa turisztikai látnivalóival, a Márai Sándor tiszteletére kialakított emlékúttal, valamint a Kassa 2013. Európa Kulturális Fővárosa készülő ill. már elkészült attrakcióival.

Study Tour Pályazati Alap: a második forduló nyertesei 

Kihirdette a Magyar Turizmus Zrt. a Study Tour Pályazati Alap második fordulójára jelentkezett nyertes szolgáltatók listáját. A második forduló pályázatainak beadási határideje: 2011. szeptember 12. volt.

Az oroszok már a Liszt Évre hangolódnak 

Orosz újságírócsoport látogat Budapestre július 25-26-án köztük olyan nívós lapok képviselőivel, mint a National Geographic Traveller, az InStyle, az Elle és a Voyage a Kempinski Hotel Corvinus, a Magyar Turizmus Zrt., a Malév Zrt. és a BTSZK Nonprofit Kft. összefogásának eredményeként.

Törökországi study tourt szervezett a Best Reisen 

Május 13-20-ig törökországi árualapot bemutató szakmai utazáson vettek részt a Best Reisen partnerei.

Júniustól vadonatúj Malév-járat Burgaszba 

A Malév szervezésében május 15-19. között a bolgár tengerpart kiemelt helyszíneit látogathatták meg az utazási irodák képviselői és szakmai újságírók.

Bulgáriába és Törökországba vitte partnereit a Robinson Tours 

Április végén és május elején lezajlottak a Robinson Tours bulgáriai és törökországi study programjai.

Egyiptomban jártak a Best Reisen partnerei 

Május elején közel 30 viszonteladója számára mutatta be egyiptomi árualapjának egy részét a Best Reisen.

Green Travel bodrumi study tour 

Tartalmas szakmai tanulmányutat szervezett a Green Travel új desztinációjának, Törökország égei-tengeri területének bemutatására.

A Török Riviérán jártak a Green Travel partnerei 

Tűzijátékkal színesített Gálaesttel zárult a Green Travel 2011. áprilisi study tourja a Török Riviérán.

Parga vitte a prímet az Aelous-studyn 

2010. június 4. – 12. közt az Aeolus Hungary utazási iroda néhány kiemelkedő partner és szakmai újságíró számára tanulmányutat szervezett Korfu, Parga és Zakynthos úti célokra.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére