Magyar gasztronómia a Prime Living luxus magazinban

A népszerű amerikai gasztrobloggert, John DeMers-t tavaly ősszel hívta meg Magyarországra az MT Zrt., útjáról számos blogbejegyzés és rádióriport született. A saját rádióműsort vezető és TV-ben is rendszeresen szereplő blogger 8 oldalas Magyarország-cikket is írt, amely a felső középosztálybelieknek szóló Prime Living magazin 2016 januári-februári számában jelent meg.

Az online, illetve USA leggazdagabb államában, Texasban nyomtatott formában is megjelenő Prime Living luxus életérzést közvetít. Olvasóinak száma közelíti az egymilliót. Exkluzív fotóanyagával, válogatott cikkeivel a médium a trendi úti célokat népszerűsíti a tehetős utazóközönségnek.

Az összefoglaló Magyarország gazdag történelme, páratlan építészete, s a Herendi porcelán mellett bemutatja a romkocsmák világát, a kiváló vásárlási lehetőségeket is, hangsúlyozva a célterület 50 év feletti, tehetős utazóknak szóló lehetőségeit.

A Magyar Turizmus Zrt New York-i képviselete 2015 őszén több amerikai gasztronómiai szakújságírót látott vendégül Budapesten és az észak-magyarországi régióban, hogy Magyarország gasztronómiai értékeire, a Társaság által 2016-ban szervezett „Gasztroélmények Évére", valamint a hazánkban rendezendő Bocuse d'Or-ra felhívják a figyelmet. A verseny jó alkalom egy tavaszi látogatásra, illetve arra, hogy a folyami hajótúrákon részt vevő utazók még több időt töltsenek el a fővárosban és környékén. Az MT Zrt. amerikai külképviseletének marketingakciói kapcsán több USA-beli, és kanadai megjelenés várható a Bocuse d'Or verseny előtt is.

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Forrás: Vendég & Hotel Online


Ciberézés, öregítés és Szatmár "fekete aranya" Tatán

Ciberézés, öregítés és Szatmár "fekete aranya" Tatán 

Bemutatják Szabolcs-Szatmár Bereg gazdag ízvilágát.
Szép üzenettel készítettek filmet a történelmi étteremről - komoly elismerés a jutalma

Szép üzenettel készítettek filmet a történelmi étteremről - komoly elismerés a jutalma 

A legjobb három közé választották egy rangos filmfesztiválon a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató alkotását.
Ismét topséfek választják ki a világ legjobb fiatal tehetségét

Ismét topséfek választják ki a világ legjobb fiatal tehetségét 

Bejelentették a S.Pellegrino Young Chef Academy verseny 2024-25 nemzetközi zsűrijének névsorát.
Három héttel korábban kezdődött a szüret ezen a szőlőbirtokon

Három héttel korábban kezdődött a szüret ezen a szőlőbirtokon 

Az aszályos időjárás ellenére jó termésre számít Benesch Antal főborász.
Íme, a legújabb prémium gin portfólió

Íme, a legújabb prémium gin portfólió 

A Premium Gin legújabb portfóliójába kaphattunk betekintést.
Olaszországban már hódít a vegán Nutella

Olaszországban már hódít a vegán Nutella 

Vajon ugyanazt az ízt és állagot kínálja, mint az eredeti?
Rovarok és romlott ételek: bezártak egy kecskeméti éttermet

Rovarok és romlott ételek: bezártak egy kecskeméti éttermet  

Aggasztó körülményeket látva elrendelték a bezárást.
Különleges bemutatóra készül a Meki

Különleges bemutatóra készül a Meki 

Ingyenes koncertekkel és a McDonald’s történetében is egyedi meglepetéssel ünnepel a Nyugati téri Meki.
Olívaolaj-válság: egekben az árak, sok a hamisítás

Olívaolaj-válság: egekben az árak, sok a hamisítás 

A hőhullámok és a szárazság megtette hatását az elmúlt években és megbénította az olívaolaj-termelést.
Közel negyven borászat a Budafoki Borfesztiválon

Közel negyven borászat a Budafoki Borfesztiválon 

Csaknem negyven borászat, valamint helyi és országos ismertségű művészek, nemzetiségi műsorok és gyerekzenekarok is várják a családokat a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon szeptember 6. és 8. között.

Interjú

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.  
Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva

Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva 

Indul a verjus-szüret a Villány-siklósi-borvidék egyik legjelentősebb, patinás, több mint 30 éves múlttal rendelkező pincészeténél, a Vylyan birtokon.