Új vezető a TMSZ Szállodatagozata élén 

2012. február elejétől Galla Gergő, a Hotel Regnum Residence Budapest igazgatója veszi át a szállodatagozat irányítását.

Váltás a Ginkgónál: Szabó helyett Lénárt 

Vezetőváltás történt Vásárhely négycsillagos szállodájában, a Best Western Hotel Ginkgo Sasban – értesült a Délvilág napilap.

Közvetítők és szállodák az online szép új világában 

„Nem vagyunk a Szállodaszövetség ellenszervezete” – hangsúlyozta Polgár Tibor, a Turisztikai Managerek Szövetsége elnöke, a szervezet szálloda tagozatának első összejövetelén a Mercure Budapest Budában, ahol az online értékesítés és marketing aktuális összefüggéseit vitatták meg a résztvevők.

Az online lesz a téma a TMSZ szállodai szekciójában 

Október 20-án rendezi meg első összejövetelét a Turisztikai Managerek Szövetsége Szálloda tagozata. A téma: online marketing és értékesítés.
Összefogtak az ifjú turisztikai menedzserek

Összefogtak az ifjú turisztikai menedzserek 

Magyarország turizmusának innovatív alakítását és gyors fejlődésének elősegítését tűzte ki célul az elsősorban 45 évesnél fiatalabb szakembereket tömörítő Turisztikai Managerek Szövetsége, amely több mint száz fő részvételével hétfő este megtartotta alakuló ülését a Hilton Budapest Hotelben.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!