Tovább korlátozná az I. kategóriás futóversenyek számát a Főváros

Tovább korlátozná az I. kategóriás futóversenyek számát a Főváros 

Soron következő, június 14-i közgyűlésén tárgyalja a fővárosi önkormányzat Kulturális, Turisztikai, Sport, Köznevelési és Szociálpolitikai Főosztálya, Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes által benyújtott előterjesztést, mely szerint felére csökkentenék az I. kategóriás városi futóversenyek számát.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra azt szereti Picassóban, hogy sokféleképp ábrázolta a nőt 

Júniusi hétvégékre már van programja társlapunk, a Kreatív Online Kultúrterror rovata eheti szerzőjének, Szalay-Bobrovniczky Alexandrának, Budapest főpolgármester-helyettesének.

MUISZ-vacsora a Várkert Bazárban 

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének következő vacsorájának vendége Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes lesz.

Lángos – pontykrémmel töltve 

Ki kell-e dobni minden régi elgondolást, ha újra akarjuk márkázni Budapestet és a Balatont? Erre a kérdésre is megkaptuk a választ az Országmárka 2.0 konferencia délutáni programjában, amikor is két téma, a városmárkázás és a Balaton került terítékre.
MeetingPlaceBudapest – Konferencia a hivatásturizmus jövőjéről

MeetingPlaceBudapest – Konferencia a hivatásturizmus jövőjéről 

MeetingPlaceBudapest - A hivatásturizmus jövője. Ezzel a címmel rendez konferenciát a Diplomacy&Trade Conferences november 26-án, csütörtökön délután a Hilton Budapest Hotelben. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!