Sok programmal indul a szüret Tokaj-Hegyalján

Sok programmal indul a szüret Tokaj-Hegyalján 

Nem mutatkozik egyelőre a nyári szárazság negatív hatása a Tokaj-hegyaljai borvidék induló, őszi szüreti szezonjában. Elkezdődött az aszúszedés is, azonban a következő néhány hétben még szükség van az indián nyárra jellemző meleg, napsütéses órákra ahhoz, hogy igazán édes, jóminőségű szemekből készülhessen idén a tokaji aszú. A szüretet kulturális programokkal, zenei eseményekkel egészíti ki a régió, mely idén 90. alkalommal forr össze Tokaj-Hegyalján a szőlő ünnepével.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!