Itt az első hazai LinkedIn riport

Itt az első hazai LinkedIn riport 

Egyre több magyar felsővezető használja aktívan kommunikációs és cégvezetési célból a LinkedInt a TOP50 hazai nagyvállalat körében – derült ki az Uniomedia most megjelent, a szakmai közösségi portált, valamint az ott jelen lévő 200 felsővezető oldalát vizsgáló felméréséből.
Közel 483 millióból fejlődött a kerékpáros turizmus

Közel 483 millióból fejlődött a kerékpáros turizmus 

GINOP és TOP pályázati forrásokból összesen közel bruttó 483 millió Ft-os kerékpárturizmus fejlesztés valósult meg a Bükfürdő- Bük- Zsira térségben.

Kisvonatot Mezőtúrnak! 

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében nyert, több mint 400 millió forintból kezdődnek turisztikai fejlesztések Mezőtúron; egyebek mellett interaktív helytörténeti kiállítással, megújuló kovácsműhellyel, városnéző kisvonattal bővül a település kínálata - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei település polgármestere az MTI-vel.

Megújuló mellékutak Nógrádban 

Nógrád megyében idén 25 kilométernyi mellékút újulhat meg több mint 2,6 milliárd forintból a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) pályázatainak köszönhetően. Más forrásokból és támogatási lehetőségeket felhasználva tavaly 33 kilométernyi út javítása készült el, jövőre pedig további 26 kilométer főút felújítására nyílhat lehetőség - hangzott el hétfőn a terveket ismertető sajtótájékoztatón Salgótarjánban.

60 millió Top forrásból 

Csaknem 60 millió forint támogatással, a Terület- és településfejlesztési operatív program (Top) pályázati forrásából valósul meg a Vas megyei Hosszúperesztegen a Szajki-tavak mellett egy turisztikai fejlesztés, amelynek indítását szerdán jelentették be - közölte V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára.
Megújul Dunaföldvár

Megújul Dunaföldvár 

Jelentős forrásokat nyert a város önkormányzata TOP-­keretből, így rövidesen elkezdődhet a piac felújítása, egy vízelvezetési program és a Duna-part fejlesztése. 

Turisztikai fejlesztésekre is jut TOP-támogatás Komárom-Esztergom megyében 

Komárom-Esztergom megyében kihirdették a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) az idén támogatott helyi pályázatok első körét, amelyek összesített értéke 12,7 milliárd forint.

Turizmusfejlesztést támogató pályázati felhívás jelent meg 

Újabb öt, a helyi gazdaság- és turizmusfejlesztést, energetikai korszerűsítést és fenntartható városi környezet fejlesztését támogató pályázati felhívás jelent meg - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára kedden.
Kolbász-, bor- és pálinkamúzeummal gazdagodik a CsabaPark

Kolbász-, bor- és pálinkamúzeummal gazdagodik a CsabaPark 

Több mint 6,5 milliárd forintot nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) Békéscsaba tavaly. Az EU-forrásból egyebek mellett kerékpárutak épülnek, óvodákat újítanak fel, megvalósul a belváros rehabilitáció harmadik üteme és fejlesztik a CsabaParkot.

41 milliárdos uniós pályázat támogatja a turizmusfejlesztést 

Turizmusfejlesztést támogató pályázati felhívás jelent meg csütörtökön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében 41 milliárd forint keretösszeggel - közölte Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

A kkv-szektor járhat jól a következő uniós fejlesztési időszakkal 

Akár 300 milliárd forint EU-s támogatást is kaphat a turizmus 2015-20 között - újságolta dr. Ruszinkó Ádám, turizmusért felelős helyettes államtitkár az Utazás kiállítás szakmai napján megrendezett turizmus szakmai fórumon. A pályázati kiírások nyáron már megjelenhetnek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!