TUTSZ: így alakul az idei év második fele

TUTSZ: így alakul az idei év második fele  

Trendek és kilátások a szakmai szövetség megállapításai szerint: ahogy 2023. második felét látja a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ).
Trendek, előrejelzések a nyári főszezon előtt

Trendek, előrejelzések a nyári főszezon előtt 

Míg egy évvel ezelőtt a koronavírus-járvány jelentett akadályt az utazások terén, addig idén a gazdasági körülmények és az infláció mérsékelheti a magyarok utazási kedvét és lehetőségeit. A jelenlegi gazdasági helyzetben a lakosság fele igyekszik minél kevesebbet költeni, és negyedük gondolja azt, hogy le is kell mondania most a belföldi vagy külföldi utazásokról, derül ki a Hunguest Hotels megbízásából készült felmérésből.
Hét belsőépítészeti trend 2023-ra

Hét belsőépítészeti trend 2023-ra 

A közelmúlt eseményei – a világjárvány miatti bezárkózás, a háború a szomszédban – mind arra késztetik az embereket, hogy egyre több időt töltsenek otthonaikban, illetve, ha elutaznak, akkor is szeretik az otthon nyugalmát maguk körül biztosítottnak látni. Ezek a változások rávilágítottak annak fontosságára, hogy a belsőépítészetet az egyedi igényeknek megfelelően alakítsák.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!